Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Tambur Lemn Cablu

26 rezultate
1 2 >>

SC HOTEL URANUS SRL
Descriere: HOTELUL URANUS ESTE AMPLASAT IN INIMA BUCURESTIULUI, LA CINCI MINUTE DE GARA DE NORD, UNA DINTRE PRINCIPALELE PORțI DE INTRARE îN BUCURESTI, LANGă PIATA MATACHE. TOATE CAMERELE SUNT DOTATE CU MOBILă PERFECTă DE LEMN îN STIL CLASIC, ECHIPATE CU TELEVIZIUNE PRIN CABLU, SERVICIU DE TELEFONIE FIXă șI INTERNET WIRELESS.
Adresa: Str. Cameliei Nr 37

CASANEO CONSTRUCT
Descriere: CONSTRUIM CASE DE LOCUIT, VILE, CASE DE VACANTA, PENSIUNI, CASE CU STRUCTURA DE LEMN, CASE AMERICANE, PREFABRICATE DIN PANOURI DE LEMN SI OSB, CASE ECOLOGICE. FIRMA NOASTRA EXECUTA CASE ZIDARIE DIN CARAMIDA SAU BCA CONSTRUCTII CASE STRUCTURA COMBINATA, PARTER DE ZIDARIE, ETAJ DIN LEMN MANSARDE PE STRUCTURA DE LEMN LA CASE, BLOCURI EXECUTAM LUCRARI PENTRU CASE DE LEMN SAU ZIDARIE, LA CHEIE, LA GRI, SAU LA ROSU.
Adresa: Campina, Prahova, Bdul Carol I, Nr. 18

PROIECTE DE CASE
Descriere: PROIECTE DE CASE SI VILE DIN LEMN. CONSTRUIESTE MAI IEFTIN CU LEMN. VIZITEAZA SITUL SI AFLA INFORMATII DESPRE CONSTRUCTIILE DIN LEMN PRECUM SI ALTE INFORMATII NECESARE IN MOMENTUL IN CARE AI DECIS SA CONSTRUIESTI O CASA.
Adresa: Avram 24

DC PARCHET
Descriere: PARCHET EXOTIC,PARCHET INDUSTRIAL,PARCHET PENTRU INCALZIREA IN PARDOSEALA,SCARI LEMN EXOTIC,DECK,LEMN TERASE,SCARI LEMN MASIV
Adresa: str. Mitropolit Nifon nr. 11, sector 3, Bucuresti

MOBILAIUD
Descriere: LIDER IN INDUSTRIA MOBILIERULUI DE GRADINA, ARE CA OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE PRODUCEREA ACESTUI TIP DE MOBILIER PENTRU EXPORT, PRECUM SI PRODUCEREA UNEI GAME LARGI DE MOBILIER DE INTERIOR DIN LEMN MASIV, LEMN FURNIRUIT, PAL MELAMINAT, SI A USILOR SI FERESTRELOR DIN LEMN STRATIFICAT. SOCIETATEA DISPUNE DE HALE, AVAND O MARE CAPACITATE DE PRODUCTIE SI TEHNOLOGIE PERFORMANTA, PUNAND PE UN LOC PRINCIPAL, CALITATEA PRODUSELOR SI A SERVICIILOR SALE. NOI ASIGURAM "NOBLETEA LEMNULUI IN CASA DVS."!
Adresa: Str. Popa Sapca nr. 6, Alba


PORTAROVERE DESIGN SRL
Descriere: EXECUTA USI SI FERESTRE DIN LEMN STRATIFICAT CU GEAM TERMOIZOLANT, USI GLISANTE, CULISANTE, OBLOANE EXTERIOARE, TREPTE COMERCIALIZAM PROFILE LEMN STRATIFICAT 72X86, 72X120, DIN PIN NORDIC, MOLID, FRASIN CENUSIU, STEJAR, OKUME
Adresa: POTIGRAFU 56, JUD PRAHOVA

3T TRADING
Descriere: LEMN, PRODUSE DIN LEMN PENTRU GRADINI
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 302 - 304, sector 3, Bucuresti

PARCHETEX SERVICII - firma zilei la data 2009-10-17
Descriere: MONTAJE,RECONDITIONARI,PARCHET LEMN MASIV/STRATIFICAT,PODELE, DUSUMELE LEMN- UTILAJE PROFESIONALE NOI VANZAREA MATERIALELOR PENTRU PUNEREA IN OPERA A PARCHETULUI : ADEZIVI, RASINI,LACURI,GRUNDURI,CHITURI,BAITURI,ABRAZI VI - ECOLOGICE SAU PE BAZA DE SOLVENT
Adresa: Str. Clabucet nr.29, Sector 1, Bucuresti

EAMBIENT
Descriere: FERESTRELE DIN LEMN STRATIFICAT SI FERESTRELE DIN LEMN ALUMINIU OFERA UN INTERIOR PLACUT SI CALDUROS SI UN EXTERIOR MODERN. EAMBIENT.RO OFERA FERESTRE DE CALITATE CARE OFERA MAXIMUM DE IZOLATIE TERMICA SI FONICA, STRUCTURA REZISTENTA SI COSTURI ATRACTIVE DE ACHIZITIE.
Adresa: Fbhthtjyjkuykuy

EURONARCIS - firma zilei la data 2009-08-18
Descriere: DISTRIBUTIE NATIONALA PENTRU CONECTORII METALICI DE ASAMBLARE A LEMNULUI SI OSB. SUPORTI TV. AUDIO-VIDEO. SUPORTI PENTRU LCD SI PLASME. CONSOLE PENTRU POLITE DE RAFTURI. FERONERIE PORTI SI GARDURI PRECUM SI O GAMA VARIATA DE HOLTZSURUBURI PENTRU LEMN. TAMPLARIE PVC SI LEMN STRATIFICAT. PENTRU MOBILA TOATE HOLTZSURUBURILE FACAND PARTE DIN BRANDUL SPAX.
Adresa: B-dul 23 August nr. 84, Otopeni, Ilfov


AUTOMIT T&M
Descriere: AUTOMIT T&M SRL ARE O BOGATA EXPERIENTA IN DOMENIUL USILOR PENTRU URMATOARELE CATEGORII DE USI: USI DE INTERIOR, USI DE EXTERIOR, USI METALICE, USI DIN LEMN MASIV, USI DE GARAJ, RULOURI EXTERIOARE.DETINEM O FOARTE MARE VARIETATE DE MODELE DE USI ( USI DE INTERIOR, USI DE EXTERIOR, USI METALICE, USI DIN LEMN MASIV, USI DE GARAJ), CULORI SI MARIMI CARE SE MULEAZA PE GUSTUL FIECARUI CLIENT .
Adresa: Str. Sapte Drumuri Nr. 17 , Sect 3.

ROPAL INDUSTRY SRL
Descriere: ROPAL INDUSTRY SRL ESTE UNUL DINTRE PRINCIPALII PRODUCATORI DIN ROMANIA DE PALETI SI BOX-PALETI DIN LEMN PENTRU TRANSPORTUL SI MANIPULAREA MARFURILOR. DATORITA PERSONALULUI CALIFICAT SI A TEHNOLOGIEI DE ULTIMA GENERATIE PUTEM PRODUCE LA O CALITATE SUPERIOARA SI IN CANTITATI MARI ORICE TIP DE PALET DIN LEMN. IN ANUL 2007 AM ACHIZITIONAT O LINIE COMPLET AUTOMATIZATA PENTRU FABRICAREA PALETILOR, IAR LA INCEPUTUL ANULUI 2011 AM ACHIZITIONAT CEA DE A DOUA LINIE, DUBLAND CAPACITATEA DE PRODUCTIE.
Adresa: Iablanita, DN 57 B, Nr. 143 C, Caras Severin

ROTERCOM
Descriere: PRODUCATOR USI DE LEMN
Adresa: Ghencea nr. 126-132, Bucuresti

VIPA INTERNATIONAL
Descriere: VOPSELE PENTRU LEMN SI METAL
Adresa: Str. Carol davila nr. 29, Bucuresti

MALINA COM
Descriere: VINDE SICRIE SI CRUCI DIN LEMN
Adresa: Calea Grivitei nr. 202, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA