Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Sticla Becuri

11 rezultate
1

EXCLUSIVE BUSINESS TEAM
Descriere: MONMAG ESTE UN MAGAZIN VIRTUAL CARE COMERCIALIZEAZă O GAMă VARIATă DE PRODUSE DE ILUMINAT CU LED: BECURI, SPOTURI, REFLECTOARE, PROIECTOARE șI TOT CEEA CE MAI ESTE NECESAR PENTRU A Vă OFERI MAI MULTă LUMINă SăNăTOASă șI IEFTINă.
Adresa: Bucuresti, Sector 1

SMP TRANSPARENT SOLUTIONS SRL
Descriere: MAGAZINUL DE LEDURI VA OFERA O GAMA LARGA DE PRODUSE LED, INSTALATII SI BECURI LED, CU UN STOC DE PESTE 1500 DE PRODUSE SI LIVRARE GRATUITA LA COMENZI MAI MARI DE 300 RON . ACCEPTAM SI PLATA IN BITCOIN !
Adresa: Bucuresti Sector 3

WALDECK
Descriere: USI METALICE, USI DIN STICLA
Adresa: Str. Armeneasca nr. 26, Bucuresti

GEOMARC DESIGN
Descriere: OBIECTE DE DECOR SI MENAJ DIN STICLA, CERAMICA, PORTELAN
Adresa: Str. Sepcari nr. 9, et. 3, ap. 9, sector. 3, Bucuresti

ZCT COD -TIN - firma zilei la data 2009-09-07
Descriere: USI DE INTERIOR DIN STICLA SECURIZATA, USI GLISANTE, PIVOTANTE, USI CU AMORTIZOR
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr.540-562, complex Axa, stand 6


USI INTERIOR
Descriere: USI INTERIOR. OFERIM USI DE INTERIOR PENTRU ORICE FEL DE SPATIU, PLIABILE SAU NU, SIMPLE SAU DIN CIRES SAU NUC, DIN STICLA SAU METAL.
Adresa: Avram 24

INTERMAESTRO
Descriere: UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR DE FERONERIE PENTRU USI SI FERESTRE,MARCA MAESTRO:MANERE,ACCESORII (OPRITORI,PICTOGRAME,MANERE SCOICA,MASTI BALAMA,AMORTIZOARE,SISTEME GLISARE,SISTEME ARMONICA,SISTEME INCHIDERE USI STICLA),FIER FORJAT,ACCESORII FIER FORJAT,SISTEME DE INCHIDERE CU CARTELA.
Adresa: Calea Bucuresti nr. 142, Craiova, Dolj

PEGEIMPEX SRL
Descriere: COMERCIALIZAM TOATA GAMA DE POLISTIREN DECORATIV DE INTERIOR SI EXTERIOR DE LA A LA Z -PLACI DE TAVAN DE 10-28MM,BAGHETE,PROFILE POLISTIREN,INVELITORI DE STALP,STALPI,CAPITELURI,SCAFE PENTRU ILUMINAT ,ELEMETE ARHITECTURALE,CORNISE, ANCADRAMENTE,CONSOLE,COLTARE,RECLAME,ROZETE,ELEMENTE DECORATIVE,UNICATE CU SI FARA SCOARTA DE INTARIRE,DECORATIUNI PENTRU CAMERA COPIILOR,GRINZI RUSTICE DIN POLIURETAN ETC.GLAFURI DIN FIBRA DE STICLA PENTRU FERESTRE DE INTERIOR SI EXTERIOR . TAPET RASCH.
Adresa: Pandurilor 111A

PRINT PUBLICITAR
Descriere: PRINT PUBLICITAR ESTE O ECHIPA TANARA PASIONATA DE CEEA CE INSEAMNA PUBLICITATE. COMPETITIVI, FLEXIBILI, CREATIVI, PROMPTI SI PROFESIONISTI NOI VENIM IN INTAMPINAREA DUMNEAVOASTRA CU SERVICII DIVERSE DE INALTA CALITATE. AMENAJARI DE STANDURI; VITRINE; COLANTARI AUTO CASETE LUMINOASE; TOTEMURI PRINT PE SUPORT RIGID: FOREX,STICLA,STIPLEX,KAPPA LINE, PAL, POLICARBONAT MATERIALE DE AFISARE INTERIOARE SI EXTERIOARE: PANOURI, EASY-CHANGE,DISPLAY-URI,HANGERE, MACHETE PLANE SI VOLUMETRICE FLAYERE;MAPE
Adresa: Intr. Atasamentului Nr. 3-5, Sector 3, Bucuresti

FRATI TECHNICS IMPEX - firma zilei la data 2009-12-18
Descriere: SOLUTII PENTRU TRATAREA SUPRAFETELOR. ECHIPAMENTE PENTRU SABLARE-ECRUISARE CU AER COMPRIMAT SI TURBINE. ECHIPAMENTE VOPSIRE, METALIZARE CU ARC ELECTRIC, FILTRARE INDUSTRIALA, ASPIRATIE INDUSTRIALA, COMPRESOARE, ABRAZIVI METALICI, ELECTROCORINDON PERLE STICLA, POMPE INALTA PRESIUNE HIDROSABLARE. REPREZENTARE FIRME: KIESS GMBH & CO. KG GERMANIA, ASIKOS GMBH GERMANIA, NORBLAST ITALIA, TURBOTECNICA ENGINEERING S.R.L. ITALIA, POMETON SPA ITALIA.
Adresa: Calea Mosilor nr. 209, bl. 17, ap. 14, sector 2, Bucuresti


MADEINTECH ROMANIA
Descriere: STICLOTEXTOLIT, TEXTOLIT (STRATITEX), PERTINAX, TEFLON, PTFE, PE, PA, STRATIFOLIU, PRESPAN, STICLOSTRATITEX, STRATIFOL, ISOSPAN, TESATURA TEFLONATA, TEFLON GRAFITAT, CARTON CALIBRAT, CARTON ELECTROIZOLANT, MARSIT, CLIGHERIT, MICA, CLORURA FERICA, CARCASE METALICE, CABLAJ IMPRIMAT SIMPLU SI DUBLU PLACAT, TESATURA SILICONATA, FIBRA DE CARBON, FIBRA DE STICLA, RASINA EPOXIDICA, PRESPAN CARTON, CARTON CALANDRAT, ISOCOMP, STRATITEX, PERTINAX, STICLOSTRATITEX, FECL3, POLIAMIDA, POLIETILENA, PVC, FR4.
Adresa: Suceava, Str. Ana Ipatescu nr. 6
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA