Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Sim Spa

13 rezultate
1

TITIREZ.RO - ANUNTURI IMOBILIARE
Descriere: ANUNțURI IMOBILIARE DIN MARILE ORAșE ALTE țăRII, ATâT DE LA PROPRIETARI CâT șI DE LA AGENțII IMOBILIARE, INCLUZâND APARTAMENTE, CASE, VILE, DIFERITE SPAțII CU UN POTENțIAL MARE DE FOLOSIRE CUM AR FI SPAțII DE BIROURI, SPAțII COMERCIALE, SPAțII INDUSTRIALE. CA șI PARTICULAR POțI PUBLICA ANUNțUL TăU SIMULTAN PE 15 SITE-URI AFILIATE TITIREZ.RO șI AI SIGURANțA Că ESTE VăZUT DE CâT MAI MULțI POTENțIALI CHIRIAșI SAU CUMPăRăTORI.
Adresa: Str.Delea Veche, Nr.24, Cladirea A, Etaj 5

TEX SIM
Descriere: CLIMATIZARE
Adresa: Aleea Saturn nr. 7, Suceava

SIM SOLUTIONS CONSTRUCT
Descriere: FIRMA NOASTRA EXECUTA SISTEME PROFESIONALE DE HIDROIZOLATII TERASE, IZOLATII TERMICE, TERMOHIDROIZOLATII SI AMENAJARI DIVERSE, FOLOSIND CELE MAI ECOLOGICE SI EFICIENTE MATERIALE-SOLUTII PENTRU REALIZAREA HIDROIZOLATIILOR.
Adresa: Str. VULCAN JUDEȚUL Nr. 39

COMPANIA SPA
Descriere: CONSTRUCTII CIVILE, INSTALATII SANITARE
Adresa: Str. Luminoasa nr. 8, Bucuresti

ROWE
Descriere: ROWE APARATURă PROFESIONALă PENTRU SALOANE îNFRUMUSEţARE VA OFERA: ULTRASUNETE,INFRAROSII,VACUUM,CAPSULE SPA,CAVITATIE,LIPOSUCTIE VIRTUALA, APARAT DE ELECTROSTIMULARE,MEZOTERAPIE VIRTUALă,TERMOCUVERTE, MICRODERMABRAZIUNE, ELECTROSTIMULATOR, ULTRALIPO, DERMOCELL, PATURA TERMICA, APARATURA SALOANE INFRUMUSETARE, VACUUM , LIPOSUCTIE VIRTUALA, CAVITATIE, CAPSULE SPA, CONSUMABILE SALON, DIAGNOSTICARE CELULITA, DIAGNOSTICARE CORPORALă. ROWE OFERA GRATUIT CONSULTANTA, ASISTENTA LANSARE&DERULARE AFACERE
Adresa: str. Viitorului nr. 112, Bucuresti


BLUE SPA - firma zilei la data 2009-09-21
Descriere: SALOANE DE INFRUMUSETARE: COAFOR, COSMETICA, MANICHIURA, PEDICHIURA, MASAJ, TRATAMENTE DE SLABIRE, REFLEXOTERAPIE.
Adresa: Str. Cetatea Histria nr. 5, bl. M15, sc. B, parter, ap. 48, sector 6, Bucuresti

NATUROPATHYA MED
Descriere: ACUPUNCTURA, HOMEOPATIE, API-FITOTERAPIE, NUTRITIE, MEDICINA ESTETICA BIOLOGICA, MASAJ TERAPEUTIC, MASAJE SPA DE RELAXARE, DETOXIFIERE, DRENAJ LIMFATIC SI VENOS, REFLEXOTERAPIE.
Adresa: Str. Tudor Vianu Nr. 36, Sector 1, Bucuresti

SC PISCINE
Descriere: PREZENTARE SI MAGAZIN ONLINE DE PISCINE, SAUNE SPA, ECHIPAMENTE PENTRU PISCINE, ACCESORII. TOATA GAMA DE PRODUSE PENTRU PISCINE: FILTRE, POMPE, ECHIPAMENTE INCASTRATE, REFLECTOARE, SISTEME DE TRATARE A APEI, ASPIRATOARE MANUALE SI AUTOMATE, FINISARE CU FOLIE DIN PVC SAU VITROCERAMICA. CONSTRUCTII SI RENOVARI DE PISCINE. MONTAJ SAUNE.
Adresa: Traian Vuia, 150

VISAGE STUDIO SRL
Descriere: VISAGE STUDIO SE OCUPA INCA DIN 2006 DE DISTRIBUTIA DE MOBILIER,APARATURA SI CONSUMABILE PROFESIONALE PENTRU SALOANE DE INFRUMUSETARE SI SPA. SUCCESUL NOSTRU PE PIATA S-A DATORAT PRODUSELOR DE CALITATE SI PRETURILOR CORECTE PENTRU ACESTE PRODUSE. NE MANDRIM CU O GAMA DIVERSIFICATA DE PRODUSE SI O RETEA BINE FORTIFICATA IN TOATA TARA, CU DISTRIBUITORI ZONALI CARE LUCREAZA CU ACELASI PROFESIONALISM CA SI NOI.
Adresa: AXINTE URICARIUL NR.8

OFERTAPRET
Descriere: WWW.OFERTAPRET.RO ITI OFERA ZI DE ZI REDUCERI DE LA 50% - 90% LA DIFERITE PRODUSE SI SERVICII DIN CENTRE SPA, CAFENELE, PIZZERII, CLUBURI, CENTRE INFRUMUSETARE, SALI DE FITNESS, SPORT SI RELAXARE, RESTAURANTE, CLINICI, SPECTACOLE, CONCERTE, VACANTE, DISTRACTIE îN AER LIBER.
Adresa: Http://www.ofertapret.ro


SC DELIGHT HOUR SALON&SPA SRL
Descriere: PARTENERUL IDEAL PENTRU SALONUL DUMNEAVOASTRA VA OFERA CELE MAI NOI SI COMPLETE DOTARI SALOANE COAFURA, LA PRETURI EXCEPTIONALE, CE INCLUD MOBILIER SALOANE INFRUMUSETARE, APARATURA SALOANE DE ULTIMA GENERATIE SI PRODUSE COSMETICE PENTRU SERVICII DE UNGHII FALSE, GENE FALSE, COSMETICA, MODELARE CORPORALA, PRECUM SI CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA IN DOMENIU, INTR-UN CADRU PROFESIONIST SI CU PRODUSE DE TOP.
Adresa: Http://www.visagestudio.ro

CABINET STOMATOLOGIC PITESTI
Descriere: DACA ESTI IN CAUTAREA UNUI CABINET STOMATOLOGIC IN PITESTI, ATUNCI METROPOLITAN DENTAL SPA VA OFERA SERVICII STOMATOLOGICE DE CALITATE, LA PRETURI ACCESIBILE. IN CABINETUL NOSTRU O SA GASESTI SOLUTII MODERNE DE TRATAMENT SI NEDUREROASE. SERVICII OFERITE: APARAT DENTAR, FATETE DENTARE, ALBIREA DINTILOR, IMPLANT DENTAR, DETARTRAJ, ETC. TEL: 0771138430
Adresa: : Mun. Pitesti, Str. Victoriei, Nr. 1A, Bl. 2, Sc. B, Parter, Ap. 4bis, Jud. Arges - In Spatele Restaurantului MATTEO

FRATI TECHNICS IMPEX - firma zilei la data 2009-12-18
Descriere: SOLUTII PENTRU TRATAREA SUPRAFETELOR. ECHIPAMENTE PENTRU SABLARE-ECRUISARE CU AER COMPRIMAT SI TURBINE. ECHIPAMENTE VOPSIRE, METALIZARE CU ARC ELECTRIC, FILTRARE INDUSTRIALA, ASPIRATIE INDUSTRIALA, COMPRESOARE, ABRAZIVI METALICI, ELECTROCORINDON PERLE STICLA, POMPE INALTA PRESIUNE HIDROSABLARE. REPREZENTARE FIRME: KIESS GMBH & CO. KG GERMANIA, ASIKOS GMBH GERMANIA, NORBLAST ITALIA, TURBOTECNICA ENGINEERING S.R.L. ITALIA, POMETON SPA ITALIA.
Adresa: Calea Mosilor nr. 209, bl. 17, ap. 14, sector 2, Bucuresti
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA