Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Sauter Romania

110 rezultate
1 2 3 >>

MAGAZIN ONLINE ORIGINALS
Descriere: NIKE, ADIDAS, REEBOK, PUMA, ECKO UNLIMITED, G-UNIT, ZOO YORK, DC SHOES, ADIO, OSIRIS LA CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA - 0743824127
Adresa: Romania

ESTER TOURS
Descriere: ESTER TOURS ,BILETE AUTOCAR IEFTINE,CU PLECARI SAPTAMANALE,BILETE AUTOCAR ROMANIA ITALIA,TRANSPORT PERSOANE ROMANIA GERMANIA,CURSE AUTOCAR ROMANIA BELGIA,TRANSPORT PERSOANE ROMANIA OLANDA,PLECARI ROMANIA DANEMARCA CU AUTOCAR ,TRANSPORT AUTOCAR ITALIA,TRANSPORT AUTOCAR GERMANIA,TRANSPORT AUTOCAR BELGIA,TRANSPORT AUTOCAR ANGLIA,TRANSPORT AUTOCAR OLANDA,TRANSPORT AUTOCAR DANEMARCA.TRANSPORTUL DE PERSOANE CU AUTOCARE SI MICROBUZE MODERNE. CURSE INTERNATIONALE DE PERSOANE ,ITALIA,GERMANIA,BELGIA,ANGL
Adresa: Strapungerii Silvestru

SCHRACK TECHNIK
Descriere: SIE SIND IN: * HOME. | * DESPRE NOI & CONTACT | * SCHRACK ROMANIA. ÎN CENTRUL ACTIVITĂȚII FIECĂRUI COLABORATOR SCHRACK SE AFLĂ CLIENTUL MULȚUMIT SCHRACK TECHNIK S.R.L. ESTE FILIALA DIN ROMâNIA A FIRMEI AUSTRIECE SCHRACK TECHNIK GMBH, PRODUCăTOR șI FURNIZOR DE APARATAJ ELECTRIC DE JOASă TENSIUNE CABLURI SI CONDUCTOARE, CORPURI DE ILUMINAT șI CABLARE STRUCTURATă. ÎN ROMANIA EXISTăM DIN 1998.
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 453-457, sector 6, Bucuresti

JACQUET ROMANIA
Descriere: COMERT CU RIDICATA A METALELOR SI MINEREURILOR METALICE
Adresa: Str. Prof. Dr. Florian Mandache nr. 19, Oltenita

BONA ROMANIA
Descriere: PRODUSE SI UTILAJE PROFESIONALE PENTRU PARCHET
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 6 (incinta Pumac), sector 6, Bucuresti


ENDRESS GROUP ROMANIA
Descriere: ENDRESS GROUP ROMANIA SI-A INCEPUT ACTIVITATEA IN ANUL 2002, FURNIZAND GRUPURI ELECTROGENE PE PIATA ROMANEASCA. IN PREZENT ENDRESS GROUP ROMANIA OFERA SOLUTII COMPLETE CLIENTILOR DE PE PIATA INTERNA SI NU NUMAI, FIIND REPREZENTANTA UNOR MARCI DE SUCES DIN DOMENIUL UTILAJELOR DE MICA SI MARE MECANIZARE. ASTFEL, ORIENTATI IN PERMANENTA CATRE CLIENTI, LE PUNEM ACESTORA LA DISPOZITIE O GAMA VASTA DE PRODUSE, STRUCTURATE PE 3 DIVIZII.
Adresa: Str. Izbiceni nr. 102, Bucuresti

AURO ROMANIA
Descriere: IMPORT DISTRIBUTIE DE INSTALATII TERMICE, INDUSTRIALE DIN MATERIAL PLASTIC
Adresa: Str. Celofibrei nr. 25-27, Bragadiru, Ilfov

SOUND ART
Descriere: OFERTA COMPLETA DE ARTISTI PENTRU EVENIMENTUL, SPECTACOLUL SAU CONCERTUL DORIT O GASITI PRIN ARTISTI CONCERTE ROMANIA. ARTISTI CONCERTE ROMANIA – IMPRESARIAT ARTISTIC, MANAGEMENT ARTISTIC , PRODUCTIE MUZICALA , BOOKING ARTISTI, PR&PROMOVARE, CONSULTANTA SPECIALIZATA - ARTISTI CONCERTE ROMANIA – ORGANIZATORI EVENIMENTE SI CONCERTE INDIFERENT DE NATURA SI ANVERGURA ACESTORA. DETALII SI RELATII: WWW.ARTISTI-CONCERTE.RO
Adresa: str. Sf. Constantin nr. 18, sector 1, Bucuresti

XVISION
Descriere: ANGAJAM MODELE VIDEO CHAT IN BUCURESTI. ACTIVITATEA SE POATE DESFASURA LA STUDIOUL NOSTRU SAU DE ACASA.
Adresa: Str. Arh. Mincu, Focsani, Vrancea, Romania Str. Arh. Mincu, Focsani, Vrancea, Romania

HARMONY PLUS SRL
Descriere: HARMONY DESIGN ESTE PRIMA COMPANIE DIN ROMANIA SPECIALIZATA EXCLUSIV PE MOBILIER OUTDOOR DE CALITATE, INTRODUCAND PE PIATA LOCALA BRANDURI DE PRESTIGIU DIN SEGMENTELE LUX SI PREMIUM: MANUTTI SI WELZEL COLLECTIONS, PRECUM SI BRANDURI DE ACCESORII OUTDOOR, FATBOY SI NAMGRASS.
Adresa: Splaiul Unirii 8, Bl. B4, Sc. 3, Ap. 67, Sector 4, Bucuresti, Romania, 040032


CAROM BROKER DE ASIGURARE - firma zilei la data 2009-03-22
Descriere: SOLUTIONAREA PAGUBELOR IN BAZA ASIGURARII DE RASPUNDERE CIVILA AUTO PENTRU ACCIDENTE PRODUSE IN: A. ROMANIA, CAUZATE DE UN CONDUCATOR AL UNUI AUTOVEHICUL ASIGURAT PENTRU RCA IN ALTE TARI, IN BAZA CONVENTIEI TIP INTER-BIROURI "CARTE VERDE" REGULAMENT INTERN; B. STRAINATATE, DIN VINA UNUI CONDUCATOR AL UNUI AUTOVEHICUL ASIGURAT RCA LA SOCIETATI DE ASIGURARE DIN ROMANIA. RECUPERARE, PE BAZA DE MANDAT PRIMIT DIN STRAINATATE, A DESPAGUBIRILOR CUVENITE CA URMARE A ACCIDENTELOR PETRECUTE IN ROMANIA. RECUPERARE, PE BAZA DE MANDAT PRIMIT DIN ROMANIA, A DESPAGUBIRILOR CUVENITE CA URMARE A ACCIDENTELOR PETRECUTE IN STRAINATATE. ASISTENTA PENTRU ASIGURARI DE TIP CASCO. ACTIVITATI DE COMISARIAT DE AVARIE. RECUPERAREA, DIN STRAINATATE, A CONTRAVALORII DAUNELOR PRODUSE /REGRESE. BROKERAJ IN DOMENIUL ASIGURARILOR. CAROM INCHEIE TOATE TIPURILE DE ASIGURARI IN NUMELE SI PENTRU SOCIETATILE DE ASIGURARE: ASIROM, ALLIANZ, ARDAF, UNITA SI ASIBAN.
Adresa: B-dul Regina Maria nr. 1 (P-ta UNIRII) , bl. P5B, sc. 1, ap. 5-6, sector 4, Bucuresti

S.C AEROTRAVEL S.R.L.
Descriere: AEROTRAVEL ROMANIA ESTE O AGENTIE DE TURISM TOUR OPERATOARE CARE LIVREAZA AGENTIILOR DE TURISM DIN ROMANIA O GAMA VIARTA DE PRODUSE: SULA SKIATHOS, MAREA IONICA (LEFKADA, PARGA SI SIVOTA) SI CROAZIERE, REZERVARI HOTELIERE, ACCES LA PLATFORMA B2B UNDE POT FI REZERVATE O GAMA LARGA DE PRODUSE (BILETE DE AVION, RENT A CAR, REZERVARI HOTELIERE IN TARA SI IN STRAINATATE.
Adresa: Strada Mantuleasa 31, Etaj 1, Sector 2

OLIVE CONSULT
Descriere: ECHIPAMENTE PENTRU RECICLAREA DESEURILOR - REPREZENTANT IN ROMANIA (SUD) AL FIRMEI GERMANE MEWA RECYCLING MASCHINEN UND ANLAGEN
Adresa: Str. Fizicienilor nr. 12, Magurele, 077125, Ilfov, Romania

ACP AIR CONDITIONING PRODUCTS SRL
Descriere: ACP-AIR CONDITIONING PRODUCS ESTE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DE ACCESORII HVAC DIN ROMANIA, OFERIND CLIENTILOR PRODUSE DE O INALTA CALITATE. PRODUCEM PESTE 100 DE ACCESORII HVAC CU DIMENSIUNI ATAT STANDARD CAT SI LA CERERE DIN FAMILIILE : GRILE, GRILE DECORATIVE, DIFUZOARE, SLOT, DIFUZOARE CU JET TURBIONAR, USI DE VIZITARE, JETURI & VALVE, SISTEME DE REGALJ.
Adresa: Str. Ardealului Nr 9c Otopeni, Jud Ilfov, Romania

SC INVENTURE FRANCHISE CONSULTING S.R.L.
Descriere: INVENTURE ESTE DETINATORUL PORTALULUI WWW.FRANCIZE.RO – CEL MAI IMPORTANT PORTAL DE FRANCIZA DIN ROMANIA. MISIUNEA COMPANIEI ESTE DE A FACILITA START-UP-UL SI DEZVOLTAREA DE AFACERI SUSTENABILE PRIN INTERMEDIUL SISTEMULUI DE FRANCIZA. LUCRAM IN DIVERSE DOMENII DE ACTIVITATE (RETAIL, HORECA, SERVICII), CEEA CE NE OFERA EXPERTIZA SI KNOW-HOW-UL NECESARE PENTRU A PUTEA LUA CELE MAI POTRIVITE DECIZII DE BUSINESS.
Adresa: Str. Aviator Maior Mircea Zorileanu Nr. 39 Cod Postal 012053, Sector 1, Bucuresti, Romania

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA