Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Pregatire Intensiva Pentru Clasa Vii

10 rezultate
1

ACRION PRODEX - firma zilei la data 2009-08-06
Descriere: VULCANIZARE, SPALATORIE AUTO, PREGATIRE AUTOTURISM PENTRU VANZARE/EXPOZITIE, VANZARI ANVELOPE (NOI SI SECOND HAND), TRACTARI
Adresa: Calea Plevnei nr. 126, Sector 6, Bucuresti

MRO GLOBAL GRUP
Descriere: MRO ESTE AFACEREAMLM CARE ITI ADUCE BANI TOATA VIATA.NU CONTEAZA CE PREGATIRE AI SAU CU CE TE OCUPI ACUM,MRO TE IMBOGATESTE
Adresa: -

SC PROSPER MANAGEMENT SRL
Descriere: EFECTUAM TRANSPORT AUTORIZAT CU TRACES DE CAINI SI DE PISICI. ECHIPA NOASTRA ESTE FORMATA DIN 2 SOFERI CARE AU LICIENTA PENTRU TRANSPORTUL DE ANIMALE VII PENTRU CALATORII DE LUNGA DURATA SI UN INSOTITOR DE BORD CARE ARE GRIJA DE ANIMALUTELE DUMNEAVOASTRA PE TOT PARCUSUL DRUMULUI. DE ASEMENEA SUNTEM CONECTATI LA INTERNET PE TOATA DURATA DRUMULUI SI ASTFEL ADOPTATORII SAU STAPANII POT VEDEA POZE CAND OPRIM SI POT VEDEA UNDE SUNTEM IN TIMP REAL.
Adresa: Soseaua Viilor 92

SCOALA DE SOFERI DAUCARNET
Descriere: AI NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B SI DE CONDITII BUNE DE PREGATIRE PENTRU A FII SIGUR CA IL VEI OBTINE? ATUNCI DAUCARNET ESTE SOLUTIA PERFECTA! NOI ITI VENIM IN INTAMPINARE EXACT CU CEEA CE TU CAUTI. PROFESIONISTII NOSTRI TE VOR INSTRUI IN VEDEREA OBTINERII PERMISULUI DE CONDUCERE SI PENTRU A DEVENI SOFER CU ADEVARAT. CUM REUSIM? SERVICII DE CALITATE SI PRETURI MICI.
Adresa: Berceni

GASTRO GABRIELA
Descriere: RESTAURANTUL VOLANT "GASTRO GABRIELA" ORGANIZEAZA NUNTI IN AER LIBER, IN CORTURI, CU DECORATIUNI DE NUNTA ELEGANTE, CATERING FESTIV DE INALTA CLASA, PERSONAL CALIFICAT. "GASTRO GABRIELA" VA ORGANIZEAZA NUNTA DE LA A LA Z SI VA OFERA TOATA LOGISTICA PENTRU UN EVENIMENT PERFECT.
Adresa: Str. C-tin Dobrogeanu Gherea Nr. 26A, sector 1, Bucuresti


ITRAX SOLUTIONS SRL
Descriere: VINDEM ONLINE CONSUMABILE PENTRU IMPRIMANTA SI TI LE ADUCEM GRATUIT ACASA îN 4 ORE DE LA LANSAREA COMEZII, DACA ESTI DIN BUCURESTI, SI îN MAXIMUM 24 DE ORE ORIUNDE IN TARA. COMERCIALIZAM DOAR PRODUSE DE CALITATE - PRODUSE ORIGINALE PENTRU IMPRIMARE HP, XEROX, CANON ETC. SI ECHIPAMENTE COMPATIBILE MARCA CERTO – LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI DE PE PIATA PENTRU CARTUS CANON, CARTUS EPSON, CARTUS LEXMARK, CARTUS HP, CARTUS SAMSUNG, CARTUS XEROX, CARTUSE IMPRIMANTA, CARTUSE TONER, CARTUSE COMPATIBILE, RIBON, TONER.
Adresa: Str. Heliade Intre Vii, Nr. 8, Sector 2, Corp C6, Et. 2, Camera 2

S.C. TEHNO ART SOLUTION S.R.L.
Descriere: TEHNO ART SOLUTION OFERA CURSURI DE CALIFICARE SI RECONVERSEI PROFESIONALA, CURSURILE DE PREGATIRE SUNT CONFORM STANDARDELOR EUROPENE SI INTERNATIONALE. TOTI ABSOLVENTII CURSURILOR NOASTRE SUNT ACREDITATI DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL INVATAMANTULUI DIN ROMANIA PRINTR-O DIPLOMA RECUNOSCUTA INTERNATIONAL. MISIUNEA NOASTRA ESTE SA LARGIM ORIZONTUL CURSANTILOR NOSTRI PRIN ABORDAREA NOUA SI INTR-O MANIERA PRIETENOASA, INTERACTIVA, ASTFEL INCAT CURSUL SA FIE CAT MAI BINE ASIMILAT.
Adresa: Str Matei Voievod Nr 116,Bucuresti,Sect. 2

INSTALATOR AER CONDITIONAT
Descriere: *APARATELE DE AER CONDITIONAT OFERA: -CONSUM SCAZUT DE ENERGIE (CLASA ENERGETICA A) -NIVEL DE ZGOMOT REDUS -RACIRE / INCALZIRE (POMPA DE CALDURA) A AERULUI -COMPRESOR PERFORMANT R410A/R407C -DESIGN PLACUT -FIABILITATE IN EXPLOATARE *GAMA PRODUSELOR INCLUDE URMATOARELE CAPACITATI: - 9,000BTU/H PENTRU SUPRAFETE CUPRINSE INTRE 18-25MP -12,000BTU/H PENTRU SUPRAFETE CUPRINSE INTRE 24-35MP -18,000BTU/H PENTRU SUPRAFETE CUPRINSE INTRE 40-50MP
Adresa: Bucuresti, Ilfov

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT DR. VICTOR BABES - firma zilei la data 2009-09-26
Descriere: CLINICA SI CENTRU MEDICAL. ALERGOLOGIE. ANESTEZIE & TERAPIE INTENSIVA. BOLI INFECTIOASE SI TROPICALE. CARDIOLOGIE. CHIRURGIE. DIABET, NUTRITIE & BOLI METABOLICE. DERMATOLOGIE. ENDOCRINOLOGIE. EPIDEMIOLOGIE – IMUNIZARI. FARMACOLOGIE CLINICA. FIZIOTERAPIE & TERAPII COMPLEMENTARE. GASTROENTEROLOGIE. GERIATRIE. GINECOLOGIE & OBSTETRICA. KINETOTERAPIE & GIMNASTICA DE RECUPERARE. LABORATOR DE PATOLOGIE A SOMNULUI. MEDICINA GENERALA. MEDICINA INTERNA. MEDICINA LEGALA. MEDICINA MUNCII. NEUROLOGIE ADULTI / COPII. OFTALMOLOGIE. ONCOLOGIE. OTO - RINO - LARINGOLOGIE (O.R.L.). ORTOPEDIE. PEDIATRIE. PNEUMOLOGIE. PSIHIATRIE ADULTI / COPII. PSIHOLOGIE. REUMATOLOGIE. STOMATOLOGIE. UROLOGIE
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 281, Sector 3, Bucuresti

MEDCHIM BUCHAREST
Descriere: CEA MAI MARE VARIETATE DE CUTII PORTBAGAJ, BARE TRANSVERSALE PORTBAGAJ DIN ROMANIA, SUPORTURI DE SCHIURI SI BICICLETE, PRIN INTERMEDIUL PORTBAGAJE.INFO. TOATE CUTIILE PORTBAJELOR AUTO, INDIFERENT DE PRODUCATOR, AU SISTEME DE PRINDERE SIGURE, RAPIDE SI INCLUD UN SET DE CHINGI PENTRU FIXAREA IN INTERIOR A PRODUSELOR DE TRANSPORTAT. CUTIILE PORTBAGAJELOR AUTO DIN GAMA SUPERIOARA AU CAPACUL FABRICAT DINTR-UN MATERIAL PLASIC SPECIAL NUMIT ABS, REZISTENT LA VARIATIILE DE TEMPERATURA IARNA-VARA, IAR CELE DIN CLASA ECONOMICA AU CAPACUL PRODUS DIN POLISTIREN. SISTEMUL DE BARE TRANVERSALE STA LA BAZA ORICAREI FORME DE TRANSPORT AL MARFURILOR SAU BAGAJELOR PE ACOPERISUL AUTOTURISMULUI DUMNEAVOASTRA. TOATE CELELALTE SISTEME SE VOR PRINDE PE ACESTA (CUTII-PORTBAGAJ, SUPORTI DE PRINDERE PENTRU BICICLETE, PENTRU SCHIURI, SURF, BARCI ETC.), DE ACEEA TREBUIE CA EL SA CONFERE SIGURANTA, IAR PRINDEREA LUI DE MASINA SA FIE DEOSEBIT DE STABILA. SISTEMUL DE BARE TRANSVERSAL AUTO, DACA ESTE PRODUS DE UN FABRICANT DE RENUME, ESTE UN ACCESORIU REZISTENT SI IL VETI PUTEA UTILIZA DE REGULA PE TOATA DURATA DE FOLOSINTA A AUTOTURISMULUI.
Adresa: Calea Serban Voda, Nr. 193

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA