Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

O Didactica A Limbii Si Literaturii Romane

4 rezultate
1

GENERAL EXIM
Descriere: IMPORT SI DISTRIBUTIE CAFEA SI APARATE DE BAUTURI CALDE
Adresa: Str. Bisericii Romane nr. 122, Brasov

S.C. DISCOVER& SHARE S.R.L.
Descriere: IUBIM ROMâNIA, CUNOAșTEM POTENțIALUL SãU șI DORIM Sã OFERIM șANSA DE A DESCOPERI CULTURA NOASTRã, PEISAJELE, TRADIțIILE ROMâNEșTI șI NU NUMAI. PENTRU PRIETENII ROMâNI, LA CERERE, OFERIM PACHETE TURISTICE PENTRU ORICE COLț AL LUMII.
Adresa: Brasov

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCAT SIMION ADINA
Descriere: CABINETUL INDIVIDUAL DE AVOCAT “SIMION ADINA”, îNFIINțAT îN BAZA L 51/1995 DESFAșOARă TOATE ACTIVITățILE PREVăZUTE DE LEGEA PENTRU ORGANIZAREA șI EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT șI STATUTUL PROFESIEI DE AVOCAT, RESPECTIV ASISTENță, CONSULTANță șI REPREZENTARE JURIDICă: REDACTARE ACTE, ATESTAREA IDENTITățIIPăRțILOR șI DAREA DE DATă CERTă ACTELOR REDACTATE, APARAREA PERSOANELOR FIZICE SAU JURIDICE ROMâNE îN FAțA INSTANțELOR JUDECăTOREșTI DE DREPT COMUN, PRECUM SI CURTEA DE ARBITRAJ INTERNATIONAL.
Adresa: Str. Matei Basarab nr. 69, sector 3, 030672, Bucuresti

OVER TO YOU - firma zilei la data 2009-07-27
Descriere: OVER TO YOU ESTE CENTRUL DE LIMBI STRAINE CARE EXISTA PENTRU A VA OFERI POSIBILITATEA DESCHIDERII CATRE UN îNTREG UNIVERS DE CIVILIZATII SI CULTURI VARIATE. FIE CA AVETI îN VEDERE COMUNICAREA STANDARD, DE ZI CU ZI, FIE CA VA ORIENTATI SPRE CONTEXTE SPECIFICE – DE AFACERI, MEDICALE, JURIDICE, INFORMATICE, TEHNICE – ORI ACADEMICE, PRIN NOI DRUMUL SPRE PERFORMANTT ESTE MAI NETED. CURSURILE DE LIMBA ENGLEZA OVER TO YOU AU UN INALT GRAD DE ADAPTABILITATE LA CERINTELE DE FORMA SI CONTINUT ALE SOCIETATII MODERNE. CURSURILE ORGANIZATE PE NIVELE DE CUNOASTERE A LIMBII STRAINE SI PE CELE PATRU ABILITATI DE COMUNICARE – CITIT, SCRIS, ASCULTAT, VORBIT – SUNT ATRACTIVE, DAR IN ACELASI TIMP CONSISTENTE SI EFICIENTE, SPRIJININDU-VA CU SUCCES IN INCERCAREA DUMNEAVOASTRA DE A ABORDA SAU APROFUNDA STUDIUL UNEI LIMBI STRAINE. CURSURILE PENTRU EXAMENE INTERNATIONALE AU CA OBIECTIVE FAMILIARIZAREA CU TEHNICILE DE TESTARE SPECIFICE EXAMENELOR CAMBRIDGE (KET, PET, CAE, CPE, BEC PRELIMINARY, BEC VANTAGE, BEC.
Adresa: Str.Stupilor nr.10,bl.ef 12,sc.1,ap.2,sector 4,Bucuresti
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA