Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Green Bizz Srl

185 rezultate
1 2 3 >>

GREEN DENTAL
Descriere: CLINICA GREEN DENTAL OFERA O AMENAJARE MODERNA PENTRU APLICAREA UNUI PROIECT RECENT DE PROTECTIE SI CONSERVARE A RESURSELOR NATURALE. OBIECTIVUL CLINICII ESTE DE A MENTINE CELE MAI INALTE STANDARD PROFESIONALE: ONESTITATE, CONFIDENTIALITATE SI ETICA, LA ACESTE VALORI ADAUGANDU-SE SI GRIJA FATA DE SPATIAL SI MEDIUL IN CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA ECHIPA GREEN DENTAL. IN CADRUL CLINICII GREEN DENTAL PUTETI GASI URMATOARELE SPECIALIZARI: PROTETICIAN, PEDODONTUL, PARADONTOLOG, ORTODONT, DENTISTU
Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 7, Sector 1, Bucuresti

GREEN STAL TRADING
Descriere: PREZENTA DIN 2008 PE PIATA DIN ROMANIA, COMPANIA GREEN STAL (REPREZENTANT DIRECT AL PRODUCATORULUI DE TOP BORUSAN MANESMANN) A REUSIT SA SE IMPUNA DEVENIND UNUL DINTRE PRINCIPALII DISTRIBUITORI DE TEVI DIN OTEL PENTRU INSTALATII DE PE PIATA DE PROFIL. DIVERSIFICAND PORTOFOLIUL DE PRODUSE AM REUSIT SA CASTIGAM O COTA IMPORTANTA DE PIATA SI MAI MULT DECAT ATAT, AM CASTIGAT INCREDEREA SI FIDELITATEA PARTENERILOR NOSTRII.
Adresa: Str Cricovului

GREEN ELECTRONIC S.R.L
Descriere: SERVICE AUTORIZAT SAMSUNG, LG PHILIPS GREEN ELECTRONIC ASIGURA SERVICE GARANTIE PENTRU ORICE PRODUS PHILIPS, SAMSUNG SI LG . ASIGURAM SERVICE SI MENTENATNTA PENTRU: APARATURA AUDIO-VIDEO: TELEVIZOARE (LED, PDP, LCD, CRT), DVD, HOME CINEMA, VIDEO, CAMERE VIDEO, MP3/MP4, CAR AUDIO, ETC. SISTEME DE CALCUL SI PERIFERICE: CALCULATOARE, LAPTOP, MONITOARE (LED, LCD, CRT), SISTEME AUDIO, IMPRIMANTE, SCANERE, TASTATURI, MOUSE, UPS, ETC. COMPONENTE IT: PLACI DE BAZA, SURSE, PLACI VIDEO, MEMORII ETC
Adresa: Bd-ul Carol I, Nr.33

EUROM GREEN PRODUCTION
Descriere: CULTIVAREA DE CIUPERCI
Adresa: Str. Centurii nr. 5 - 7, Comuna Bragadiru, jud. Ilfov

GREEN COMTEXT
Descriere: PROSOAPE IEFTINE DIN BUMBAC PENTRU BAIE, DIVERSE CULOR. PROSOAPE DE BAIE DE CALITATE.
Adresa: Http://www.prosoape.eu


CENTRUL GREEN SHOP
Descriere: AMENAJARI SPATII VERZI, RULOURI GAZON
Adresa: Sos. Pipera - Tunari nr. 38D, Ilfov

GREENSMILE TRAVEL - firma zilei la data 2009-09-03
Descriere: AGENTIE DE TURISM CE VA OFERA O GAMA COMPLETA DE SERVICII: INCOMING, OUTGOING, TICKETING, GREEN TRAVEL, BUSINESS TRAVEL
Adresa: Calea Plevnei nr. 5-7, ap.2, parter, sector 5, Bucuresti

SC XVISION SRL
Descriere: XVS.RO ESTE SITEUL FIRMEI SC XVISION SRL , PREZINTA INFORMATII DESPRE STUDIOUL PROFESIONAL DE VIDEOCHAT DIN BUCURESTI.
Adresa: Str. Sergent Constantin Moise, Nr. 28, Bucuresti

ANOROM SRL
Descriere: SC ANOROM SRL - PARCUL INDUSTRIAL HUNEDOARA, SUNTEM SPECIALIZATI IN TRATAMENTE DE SUPRAFATA PENTRU ALUMINIU, RESPECTIV: ANODIZARE (ELOXARE) DECORATIVA ANODIZARE DURA CROMATARE (PASIVARE) SURTEC 650 VA OFERIM GRATUIT CONSULTANTA SPECIFICA SI MOSTRE.
Adresa: Parcul Industrial Hunedoara

ELP SERVICE SRL
Descriere: SC ELP SERVICE SRL, EXECUTA LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE SI AUTOMATIZARI. EXECUTIE, COORDONARE, INTOCMIRE DEVIZE. REFACEREA, INLOCUIREA INSTALATIILOR IESITE DIN UZ, MODERNIZARI. FURNIZAM MATERIALE SI ECHIPAMENTE. . OFERIM GARANTIE PENTRU LUCRARI SI ECHIPAMENTE, ASIGURAM MENTENANTA.
Adresa: BUCURESTI


METAL WORKS SRL
Descriere: METAL WORKS SRL ESTE O SOCIETATE SPECIALIZATA IN ANTREPRENORIAT GENERAL IN CONSTRUCTII, PROIECTAREA, PRODUCTIA SI MONTAJUL DE STRUCTURI METALICE PREFABRICATE, STRUCTURI PREFABRICATE DIN BETON SI MONTAJ INCHIDERI DIN PANOURI SANDWICH, CASETE STRUCTURALE, PLACARI CU BOND, TRESPA ETC, FINISAJE, TAMPLARIE, INSTALATII INTERIOARE SI EXTERIOARE, DRUMURI SI PLATFORME.
Adresa: Soseaua Bucuresti, Nr.45-49, Ciorogarla , Ilfov

SC DOCTOR ARACET SRL
Descriere: SC DOCTOR ARACET SRL, PRODUCE O GAMA VARIATA DE ADEZIVI FOLOSITI IN INDUSTRIA LEMNULUI, MOBILEI, CAT SI IN INDUSTRIA AMBALAJELOR DIN CARTON.PRODUSELE SUNT CERTIFICATE ATAT PE PLAN INTERN SI INTERNATIONAL, REZULTAND CEL MAI BUN PRODUS CALITATE-PRET DIN TARA.DETALII PE WWW.DOCTOR-ARACET.RO
Adresa: Calea Floreasca Nr 140-142

ELECTRO-SERVICE RD SRL
Descriere: MANAGEMENTUL DE VARF AL SC ELECTRO-SERVICE RB SRL A DEFINIT SI DOCUMENTAT POLITICA IN DOMENIUL MANAGEMENTULUI CALITATII. ACEASTA ESTE IMPLEMENTATA SI APLICATA LA TOATE NIVELURILE STRUCTURII ORGANIZATORICE ALE ORGANIZATIEI, RESPECTAND CERINTELE PREVAZUTE IN STANDARDUL DE REFERINTA SR EN ISO 9001:2008 SI A CERINTELOR PREVAZUTE IN COMENZI / CONTRACTE. OBIECTIVELE REFERITOARE LA MANAGEMENTUL CALITATII SUNT CLAR DEFINITE SI STABILITE DE CATRE MANAGEMENTUL DE VARF AL ORGANIZATIEI.
Adresa: Str. Turnu Magurele, Nr. 15, Bl. A17, Ap. 3, Sector 4

ARITAL IMPEX SRL
Descriere: MAGAZIN DE PREZENTARE AL SC ARITAL IMPEX SRL DIN ARAD, PRODUCATOR DE CANAPELE, COLTARE, FOTOLII SI TABURETI CARE UTILIZEAZA LA REALIZAREA ACESTORA TAPITERII DIN MATERIALE TEXTILE DE CEA MAI BUNA CALITATE, PIELE ECOLOGICA DAR SI PIELE ORIGINALA. GAMA NOASTRA DE MOBILIER CUPRINDE MAI MULTE MODELE DE CANAPELE, COLTARE SI FOTOLII, MAJORITATEA FIIND DISPONIBILE CA MODELE FIXE, EXTENSIBILE, CU SAU FARA LADA PENTRU DEPOZITARE. MOBILIERUL NOSTRU POATE FI COMANDAT LA BUCATA SAU EN GROS.
Adresa: Cal. Aurel Vlaicu 119

SC TOP SURVEY SRL
Descriere: CADASTRU, INTABULARE, TOPOGRAFIE BUCURESTI ILFOV, TERENURI, CASE, APARTAMENTE, HALE INDUSTRIALE, ALIPIRI, DEZMEMBRARI, INTARUSARI, PLANURI TOPOGRAFICE, TOPOGRAFIE INGINEREASCA , FIRMA AUTORIZATA, EXPERTI AUTORIZATI CADASTRU PRIN TOP SURVEY SRL LA PRETURI ACCESIBILE. OFERIM SERVICII COMPLETE DE CADASTRU SI INTABULARE, LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI. TOTUL INTR-UN MOD RAPID SI PROFESIONIST.
Adresa: P-ta Valter Maracineanu 1-3, Cam 19, Parter

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA