Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Enciclopedia Tehnica Ilustrata

19 rezultate
1 2 >>

COLONAD PROEX - firma zilei la data 2009-11-17
Descriere: PROIECTARE CONSTRUCTII, EXPERTIZE TEHNICE, VERIFICARE TEHNICA CLADIRI , CONSULTANTA TEHNICA
Adresa: Intr. Grigore Alexandrescu Nr.4, Ap.2, Sector 1, Bucuresti

ELECTROMAGNETIC MAS
Descriere: - CONSULTANTA TEHNICA PRIVIND IDENTIFICAREA DEFECTELOR APARUTE LA MASINILE SI ECHIPAMENTELE ELECTRICE; - REBOBINARE SI REPARATII MOTOARE ELECTRICE; - TESTAREA SI ANALIZA TEHNICA A MASINILOR ELECTRICE; - ASISTENTA TEHNICA LA PUNERI IN FUNCTIUNE SI INTEGRAREA PROTECTIILOR IN CIRCUITELE DE ACTIONARE ALE MASINILOR ELECTRICE; - STABILIREA UNOR PROGRAME DE MENTENANTA CE IMPLICA ACTIVITATI DE INTRETINERE PREVENTIVA SI CORECTIVA. - PROIECTARE ASISTATA DE CALCULATOR.
Adresa: Str. Nada Florilor, Nr. 52, Bl. 15A, Ap.3, Sector 2, Bucuresti

SC ALBASOFT SRL
Descriere: ACTIVITATI DESFASURATE: REALIZARE PROGRAME INFORMATICE, SERVICE SOFTWARE, VANZARE TEHNICA DE CALCUL, SERVICE HARDWARE, ASISTENTA TEHNICA SI CONSULTANTA IN DOMENIUL INFORMATIZARII ACTIVITATILOR ECONOMICE , CAT SI VANZARE, FISCALIZARE SI SERVICE CASE DE MARCAT.
Adresa: Piata Iuliu Maniu, Nr. 1A, Bl. 31E, Ap. 35

GRUPUL ROMENERGO
Descriere: ASISTENTA TEHNICA PENTRU ECHIPAMENTE
Adresa: Calea Floreasca nr. 242-246, Bucuresti

PINTEXIM
Descriere: ACCESORII BIROU, TEHNICA DE BIROU
Adresa: Iuliu Maniu nr. 6, Bucuresti


INTERFACE HEUGA INT.BV
Descriere: MOCHETA MODULARA SI PARDOSEALA TEHNICA
Adresa: B-dul Dimitrie Pompei nr . 9-9A, Iride Business Parc, Clad. 4, sector 2, Bucuresti

AZ BUILDING DEVELOPMENT
Descriere: PROIECTARE CONSTRUCTII, DIRIGENTIE SANTIER, CERTIFICARE ENERGETICA, EXECUTIE CONSTRUCTII, CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA
Adresa: Drumul Fermei, Nr 111A

ELECTRO EMIO PRODIMPEX - firma zilei la data 2009-10-20
Descriere: SERVICE TEHNICA BANCARA. MASINI DE NUMARAT BANI, MASINI DE BANDAT, DETECTOARE DE VALUTA
Adresa: Str. Mecet nr. 15, Sector 2, Bucuresti

DEPOROM TEHNICA WHB
Descriere: DEPOROM - DEPOZIT DE INSTALATII TERMICE COMERCIALIZEAZA LA CELE MAI BUNE PRETURI : CONVECTOARE, CENTRALE TERMICE, AER CONDITIONAT, RADIATOARE, BOILERE, PANOURI SOLARE, POMPE, ETC.
Adresa: sector 4, Bucuresti

PUZZLE IT
Descriere: SERVICE CALCULATOARE PENTRU FIRME. IMBINAM SERVICII HARDWARE SI SOFTWARE PENTRU A VA PUNE LA DISPOZITIE SOLUTII IT COMPLETE. SERVICIILE NOASTRE: SERVICE CALCULATOARE, INSTALARE SI CONFIGURARE SERVERE, INFRASTRUCTURA DE RETEA, APLICATII WEB SI MAGAZINE VIRTUALE, SITE-URI, WEB DESIGN, SEO, WEB HOSTING, CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA.
Adresa: Bucuresti, Str. Cupolie nr. 2


BLC INSTAL CONSTRUCT GROUP
Descriere: FIRMA SPECIALIZATA IN EXECUTIA LUCRARILOR DE INSTALATII : TERMICE,SANITARE,ELECTRICE,VENTILATIE SI CLIMATIZARE; OFERA: -MANOPERE SI PROFESIONALISM LA CELE MAI INALTE STANDARDE -GARANTII DE LUCRARE -CONSULTANTA TEHNICA DE SPECIALITATE(ALEGEREA SOLUTIILOR OPTIME PENTRU PROIECTARE SI EXECUTIA INSTALATIILOR) DE ASEMENEA,PRIN PARTENERIATELE PE CARE LE AVEM CU DIVERSI IMPORTATORI SI DISTRIBUITORI DE MATERIALE,OFERIM POSIBILITATEA CLIENTULUI FINAL DE A OBTINE UN PRET CORECT PENTRU PACHET COMPLET
Adresa: Str. Doja Gheorghe;Nr.152

OFFICE CAR SRL
Descriere: SERVICE AUTO LA PRETURI MICI! TINICHIGERIE - VOPSITORIE – MECANICA LA PRETURI MICI ! REPARAM ORICE MARCA DE AUTOTURISM. LUCRAM CU ORICE TIP DE ASIGURARE RCA SI CASCO. SERVICE AUTOTURISME, REPARATIE DIRECTIE - SUSPENSIE, REPARATII FRANA, REPARATII TRANSMISIE (AMBREIAJ, CUTIE VITEZE, PLANETARA), VOPSITORIE, TINICHIGERIE , REPARATII MOTOR , REVIZIE TEHNICA, GEOMETRIE ROTI, REGLAJ FARURI.
Adresa: Bucuresti, Str.Odei, Nr.81, Sector 4

SC SPY SHOP SRL
Descriere: SPY SHOP - FIRMA DE COMERT ECHIPAMENTE SECURITATE, VINDEM ECHIPAMENTE DE SUPRAVEGHERE VIDEO PRECUM CAMERE VIDEO DE EXTERIOR, INTERIOR, DOME, CAMERE IP, CAMERE WIRELESS SI DVR. ALTA GAMA IMPORTANTA, CEA DE ANTIEFRACTIE VINE CU SISTEME DE ALARMA PARADOX, DSC SI CERBER SI ACCESORIILE CARE COMPUN UN KIT. LA FIECARE SOLICITARE ONORAM ASISTENTA TEHNICA GRATUIT SI SFATURI PENTRU PROIECTE PERSONALIZATE. BENEFICIATI DE GARANTIE 24-36 LUNI SI LIVRARE IN CEL MAI SCURT TIMP!
Adresa: Str. Sfintii Apostoli Petru Si Pavel Nr. 3

REGATA PRINT - firma zilei la data 2009-11-29
Descriere: TIPAR DIGITAL (PLIANTE, FLUTURASI, FLYERE, CARTI DE VIZITA, MAPE DE PREZENTARE, CALENDARE, MENIURI, FELICITARI/INVITATII), CUTTER-PLOTTER, INSCRIPTIONARI CU AUTOCOLANT (AUTO, VITRINE, PANOURI, ETC.), TERMOTRANSFER (TRICOURI PERSONALIZATE, SEPCI, ETC.), TIMBRU SEC SI FOLIO, CONFECTIONARI STAMPILE, PRINT CD / DVD / BUSINESS CARD. TERMENE DE PLATA DE PANA LA 30 DE ZILE, IN CONDITIILE SEMNARII UNUI CONTRACT SI A STABILIRII GRILEI DE PRETURI SI DISCOUNTURI. ASISTENTA TEHNICA IN EXECUTAREA LUCRARILOR
Adresa: Str. Mosoaia nr. 62, sector 4, Bucuresti

NDC CONSULTING
Descriere: EXCURSII MONTANE CU ATV! INCHIRIERI ATV! VA OFERIM ATV – URI PUTERNICE DE 300 CC, PENTRU 1 - 2 PERSOANE, INMATRICULATE, CU PUTERE DE 21 CP, TRACTIUNE 4X4, AUTOMATICE, CASTI DE PROTECTIE, PELERINE DE PLOAIE, IZOPRENE, COMBUSTIBIL, INSOTITOR DE GRUP, ASISTENTA TEHNICA PERMANENTA, TELECOMUNICATII PRIN STATII DE EMISIE RECEPTIE. PENTRU TRASEUL DE O ZI PRETUL ESTE DE: - 429 LEI/PERSOANA PENTRU ATV - UL UTILIZAT DE 1 PERSOANA - 249 LEI/PERSOANA PENTRU ATV – UL UTILIZAT DE 2 PERSOANE WWW.ATVTOURS.RO
Adresa: Intr AI Cuza

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA