Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Vestas Development Srl

187 rezultate
1 2 3 >>

WEBSITE DEVELOPMENT
Descriere: NE BAZAM PE EXPERTIZA CASTIGATA IN MAI BINE DE 5 ANI A MANAGERULUI GENERAL AL COMPANIEI, EXPERIENTA MAJORITAR DEZVOLTATA PRIN PROIECTE CU CLIENTI INTERNATIONALI CE AU CRESCUT GRADUL DE CALITATE AL SERVICIILOR SI KNOW-HOW-UL COMPANIEI WSD. AM COMPLETAT ECHIPA CU TINERI SPECIALIZATI IN DOMENIU CARE DOVEDESC LA FIECARE PROIECT INTELEGEREA NEVOILOR CLIENTULUI SI POT TRANSPUNE INTR-UN SITE WEB PROFESIONIST IMAGINEA COMPANIEI CLIENT.
Adresa: Calea Rahovei Nr 266-268, Bucuresti

CAPITAL DEVELOPMENT PARTNERS
Descriere: CAPITAL DEVELOPMENT PARTNERS ESTE O SOCIETATE SPECIALIZATA IN RECUPERAREA CREANTELOR. IN CONDITIILE ACTUALE DE PIATA, SCOPUL NOSTRU ESTE DE A OFERI SOLUTII EFICIENTE SI RAPIDE LA UN RAPORT INTRE COSTURI SI REZULTATE FOARTE BUN. O PREZENTARE A SOCIETATII NOASTRE POATE FI VIZUALIZATA ACCESAND WWW.CDPARTNERS.RO.
Adresa: Str. Dr. Iacob Felix Nr. 70, Et. 4, sector 1, Bucuresti

CONSTRUCT STEEL DEVELOPMENT
Descriere: CONSTRUCT STEEL DEVELOPMENT ESTE O COMPANIE TANARA , DAR CE SE BAZEAZA INSA PE EXPERIENTA ACUMULATA IN ULTIMII 10 ANI, DE CATRE ANGAJATII SAI IN DOMENIUL PROIECTARII SI REALIZARII CONSTRUCTIILOR METALICE. OFERIM SERVICII COMPLETE DE PROIECTARE SI ANTREPRIZA GENERALA PENTRU HALE INDUSTRIALE. ALATURI DE PARTENERII NOSTRII CE NE FURNIZEAZA INCHIDERILE DIN PANOURI SANDWICH SAU TABLA CUTATA , OFERIM O SOLUTIE COMPLETA IN REALIZAREA CONSTRUCTIILOR INDUSTRIALE.
Adresa: Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu

RITA
Descriere: ANHUI VSEE OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD IS A HIGH-TECH ENTERPRISE ENGAGED IN RESEARCH, DEVELOPMENT, DESIGN AND MANUFACTURING OF FOOD AND INDUSTRIAL COLOR SORTING EQUIPMENTS. THE COMPANY HAS A STRENGTH R&D TEAM WHICH HAS BEEN WORKING MANY YEARS FOR OPTOELECTRONICS COLOR SORTER AND CCD COLOR SORTER STUDY, AND POSSESSES RICH PRACTICAL EXPERIENCE AND STRONG RESEARCH AND DEVELOPMENT CAPABILITY, ESPECIALLY WITH TECHNOLOGICAL ADVANTAGE IN DIGITAL OPTOELECTRONIC DETECTION REPRESENTED BY CCD SENSOR
Adresa: Anhui

BUSINESS DEVELOPMENT
Descriere: CONSULTANTA AFACERI
Adresa: Str. Vasile Alexandri nr. 16, Bucuresti


AZ BUILDING DEVELOPMENT
Descriere: PROIECTARE CONSTRUCTII, DIRIGENTIE SANTIER, CERTIFICARE ENERGETICA, EXECUTIE CONSTRUCTII, CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA
Adresa: Drumul Fermei, Nr 111A

DREAM WEBDESIGN
Descriere: DREAM WEBDESIGN ESTE O COMPANIE DE WEB DESIGN SI WEB DEVELOPMENT, OPTIMIZARE SEO SI PROMOVARE ONLINE. OFERIM SPATIU DE GAZDUIRE SI INREGISTRARE DOMENII CLIENTILOR NOSTRI, GRAFICA LOGO & BANNER.
Adresa: Pitesti

AZIMUT VISION
Descriere: AZIMUT VISION ESTE O FIRMA DE WEB DESIGN SI E-MARKETING, ORIENTATA CATRE CLIENT. OFERIM SERVICII DE INCREDERE SI LA STANDARDE INALTE. SUNTEM IMPLICATI ÓN DIVERSE TIPURI DE PROIECTE DE WEB DESIGN SI WEB DEVELOPMENT, INCLUSIV DE MANAGEMENT AL CONTINUTULUI, OPTIMIZARE PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE, PROMOVARE PE RETELE SOCIALE SI REALIZARE DE MAGAZINE ONLINE.
Adresa: Dunarii 60

E-BRAND DEVELOPMENT
Descriere: ECHIPA E-BRAND ARE EXPERIENTA SI KNOW-HOW-UL NECESAR PENTRU A VA CREA CEA MAI BUNA IMAGINE POSIBILA. OFERIM CLIENTILOR NOSTRI SOLUTII COMPLETE INCEPAND DE LA PLANIFICAREA DE MARKETING, REALIZAREA CONCEPTELOR GRAFICE, PANA LA EXECUTIA SI MONTAJUL PRODUSELOR INDOOR/OUTDOOR. ATELIER PROPRIU DE CREATIE GRAFICA SI PRINTARE! SERVICII DE GRAFICA PUBLICITARA, COPYRIGHT, WEBSITE-URI.
Adresa: CHIRCA 48

SC XVISION SRL
Descriere: XVS.RO ESTE SITEUL FIRMEI SC XVISION SRL , PREZINTA INFORMATII DESPRE STUDIOUL PROFESIONAL DE VIDEOCHAT DIN BUCURESTI.
Adresa: Str. Sergent Constantin Moise, Nr. 28, Bucuresti


ANOROM SRL
Descriere: SC ANOROM SRL - PARCUL INDUSTRIAL HUNEDOARA, SUNTEM SPECIALIZATI IN TRATAMENTE DE SUPRAFATA PENTRU ALUMINIU, RESPECTIV: ANODIZARE (ELOXARE) DECORATIVA ANODIZARE DURA CROMATARE (PASIVARE) SURTEC 650 VA OFERIM GRATUIT CONSULTANTA SPECIFICA SI MOSTRE.
Adresa: Parcul Industrial Hunedoara

ELP SERVICE SRL
Descriere: SC ELP SERVICE SRL, EXECUTA LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE SI AUTOMATIZARI. EXECUTIE, COORDONARE, INTOCMIRE DEVIZE. REFACEREA, INLOCUIREA INSTALATIILOR IESITE DIN UZ, MODERNIZARI. FURNIZAM MATERIALE SI ECHIPAMENTE. . OFERIM GARANTIE PENTRU LUCRARI SI ECHIPAMENTE, ASIGURAM MENTENANTA.
Adresa: BUCURESTI

METAL WORKS SRL
Descriere: METAL WORKS SRL ESTE O SOCIETATE SPECIALIZATA IN ANTREPRENORIAT GENERAL IN CONSTRUCTII, PROIECTAREA, PRODUCTIA SI MONTAJUL DE STRUCTURI METALICE PREFABRICATE, STRUCTURI PREFABRICATE DIN BETON SI MONTAJ INCHIDERI DIN PANOURI SANDWICH, CASETE STRUCTURALE, PLACARI CU BOND, TRESPA ETC, FINISAJE, TAMPLARIE, INSTALATII INTERIOARE SI EXTERIOARE, DRUMURI SI PLATFORME.
Adresa: Soseaua Bucuresti, Nr.45-49, Ciorogarla , Ilfov

SC DOCTOR ARACET SRL
Descriere: SC DOCTOR ARACET SRL, PRODUCE O GAMA VARIATA DE ADEZIVI FOLOSITI IN INDUSTRIA LEMNULUI, MOBILEI, CAT SI IN INDUSTRIA AMBALAJELOR DIN CARTON.PRODUSELE SUNT CERTIFICATE ATAT PE PLAN INTERN SI INTERNATIONAL, REZULTAND CEL MAI BUN PRODUS CALITATE-PRET DIN TARA.DETALII PE WWW.DOCTOR-ARACET.RO
Adresa: Calea Floreasca Nr 140-142

ELECTRO-SERVICE RD SRL
Descriere: MANAGEMENTUL DE VARF AL SC ELECTRO-SERVICE RB SRL A DEFINIT SI DOCUMENTAT POLITICA IN DOMENIUL MANAGEMENTULUI CALITATII. ACEASTA ESTE IMPLEMENTATA SI APLICATA LA TOATE NIVELURILE STRUCTURII ORGANIZATORICE ALE ORGANIZATIEI, RESPECTAND CERINTELE PREVAZUTE IN STANDARDUL DE REFERINTA SR EN ISO 9001:2008 SI A CERINTELOR PREVAZUTE IN COMENZI / CONTRACTE. OBIECTIVELE REFERITOARE LA MANAGEMENTUL CALITATII SUNT CLAR DEFINITE SI STABILITE DE CATRE MANAGEMENTUL DE VARF AL ORGANIZATIEI.
Adresa: Str. Turnu Magurele, Nr. 15, Bl. A17, Ap. 3, Sector 4

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA