Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Sc Mat Grup Construct Srl

387 rezultate
1 2 3 >>

MNF LOGISTIC CONSTRUCT SRL
Descriere: FIRMA DE CONSTRUCTII CU SEDIUL IN BUCURESTI, SPECIALIZATA IN LUCRARI DE AMENAJARI SI FINISAJE INTERIOARE, PENTRU APARTAMENE, CASE SI SPATII DE BIROURI
Adresa: Dezrobirii, Nr.40

SC STERE EXPERT CONSTRUCT SRL
Descriere: STATIA DE BETOANE STERE EXPERT CONSTRUCT DIN BUCURESTI PRODUCE BETOANE, SAPE SI MORTARE. DE ASEMENEA, OFERă SERVICII DE TESTARE BETOANE PENTRU PRODUSELE LIVRATE, DE TRANSPORT SI DE POMPARE A ACESTORA.
Adresa: DE 45/2 Nr 6, Afumați

SC ARMIA CONSTRUCT INSTAL SRL
Descriere: SOCIATATEA ARMIA CONSTRUCT INSTAL A LUAT NASTERE DIN DORINTA DE A OFERI CLIENTILOR FINALI PRODUSE DE CALITATE LA UN PRET ACCEPTABIL. PRIN EXPERIENTA ACUMULATA IN DECURSUL TIMPULUI, ANGAJATII SOCIETATII POT OFERI INFORMATII SI SOLUTII DE CALITATE IN DOMENIUL INSTALATIILOR SANITARE SI A MATERIALELOR DE CONSTRUCTII.
Adresa: MARGEANULUI 109

LIVINGJUMBO INDUSTRY
Descriere: LIVINGJUMBO INDUSTRY ESTE SPECIALIZATA IN PRODUCEREA DE SACI TIP BIG BAGS ( SACI MARI DE POLIPROPILENA, BULK BAGS, JUMBO BAGS ) CU CAPACITATI DE INCARCARE CUPRINSE INTRE 250 - 2000 KG, IN VARIATE FORME CONSTRUCTIVE ADAPTATE NECESITATILOR CLIENTILOR.CONTAINERELE FLEXIBILE (FIBCS ) POT FI : STANDARD CU 1,2 SAU 4 MANERE SAU SPECIALE (Q BAGS, UN BAGS), FIIND UTILIZATE CA AMBALAJE PENTRU MARFURILE VRAC IN AGRICULTURA,INDS.ALIM,CHIMICA,MAT CONSTR,INGRASAMINTELOR,MINEREURILOR,MAT RECICLABILE,ETC.
Adresa: Str.Transilvaniei Nr.132, Cod Postal 120012, Buzau

MUVI GRUP CONSTRUCT
Descriere: PRODUCE SI MONTEAZA JALUZELE VERTICALE
Adresa: Str. Silvestru nr. 47, Bucuresti


SC N & A MARKET GRUP SRL
Descriere: SITE-UL TRENDYLOOK.RO PREZINTA OFERTE DE PRET PENTRU COSTUME CRACIUNITE, LENJERIE INTIMA, ROCHII SI COSTUME DE BAIE.
Adresa: Bucuresti, Sector 4, Aleea Secuilor 4D

SC XVISION SRL
Descriere: XVS.RO ESTE SITEUL FIRMEI SC XVISION SRL , PREZINTA INFORMATII DESPRE STUDIOUL PROFESIONAL DE VIDEOCHAT DIN BUCURESTI.
Adresa: Str. Sergent Constantin Moise, Nr. 28, Bucuresti

SWEETLAND CONSTRUCT
Descriere: COMPANIA SWEETLAND CONSTRUCT ESTE O COMPANIE CU CAPITAL PRIVAT ROMANESC SI ARE CA DOMENIU PRINCIPAL DE ACTIVITATE CONSTRUCTIILE CIVILE, FINISAJELE SI AMENAJARILE. COMPANIA OFERA O GAMA LARGA DE SERVICII SI SOLUTII OPTIME PENTRU REALIZAREA PROIECTELOR DUMNEAVOASTRA.
Adresa: Str. Teiul Doamnei nr. 10, sector 2, Bucuresti

SC DOCTOR ARACET SRL
Descriere: SC DOCTOR ARACET SRL, PRODUCE O GAMA VARIATA DE ADEZIVI FOLOSITI IN INDUSTRIA LEMNULUI, MOBILEI, CAT SI IN INDUSTRIA AMBALAJELOR DIN CARTON.PRODUSELE SUNT CERTIFICATE ATAT PE PLAN INTERN SI INTERNATIONAL, REZULTAND CEL MAI BUN PRODUS CALITATE-PRET DIN TARA.DETALII PE WWW.DOCTOR-ARACET.RO
Adresa: Calea Floreasca Nr 140-142

SC LEGAL TRAD SRL
Descriere: SERVICII COMPLETE DE TRADUCERI, LEGALIZARI SI SUPRALEGALIZARI LA PRETURI AVANTAJOASE
Adresa: Str Stirbei Voda, nr 164, bl 21A, sc 1, et 4, ap 52


LORAND CONTEXPERT
Descriere: MEMBRA CECCAR SI MEMBRA CAMERA CONSULTANTILOR FISCALI, SC LORAND CONTEXPERT SRL PRESTEAZA SERVICII INTEGRATE DE CONTABILITATE, FISCALITATE SI DE PERSONAL: TINEREA SAU EXAMINAREA CONTABILITATII, EXPERTIZE CONTABILE, CONSULTANTA FISCALA, INTOCMIREA DOCUMENTELOR DE PERSONAL, SALARIZARE, DECLARATII, RAPORTARI CONTABILE SI SITUATII FINANCIARE ANUALE. AVAND O ECHIPA DE PROFESIONISTI CONTABILI, SC LORAND CONTEXPERT SRL POATE DEVENI PARTENERUL IDEAL PENTRU DVS IN DOMENIUL FINANCIAR-CONTABIL.
Adresa: Bucuresti, Str. Armenis nr. 10, bl. J5, sc. C, ap. 35, sector 3

BOGDAN CONSTRUCT IMOB SRL 
Descriere: SUNTEM O FIRMA AUTORIZATA IN TRANSPORTUL ANIMALELOR, IN SPECIAL AL CATEILOR SI PISICILOR. TRANSPORTUL INTERNATIONAL SE REALIZEAZA NUMAI IN SISTEM TRACES, CU PERSONAL CALIFICAT SI AUTORIZAT, ASTFEL INCAT TRANSPORTUL SA SE DESFASOARE IN CELE MAI BUNE CONDITII. MIJLOACELE DE TRANSPORT SUNT UTILATE CU INSTALATII DE CLIMATIZARE AUTOMATE, CARE ASIGURA PE PERIOADA TRANSPORTULUI UN CLIMAT OPTIM PENTRU MICUTELE ANIMALE. IUBIM ANIMALELE SI DE ACEEA FACEM TOT POSIBILUL PENTRU ASIGURAREA UNUI CONFORT SPOR.
Adresa: Nicolae Galea Nr. 5, Bl. 10, Sc A, Ap.1, Sector 5.

CONDURARU GRUP - firma zilei la data 2009-12-08
Descriere: EXECUTAM LUCRARI DE SPECIALITATE IN : IZOLATII , HIDROIZOLATII , TERMOIZOLATII , TERMOHIDROIZOLATII , SAPE MECANIZATE , HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII PENTRU TERASE CIRCULABILE SAU NECIRCULABILE , TERMOHIDROIZOLATII TERASE PE SUPORT METALIC , HIDROIZOLATII PARCARI SUBTERANE SI SUPRATERANE , HIDROIZOLATII FUNDATII , HIDROIZOLATII BAZINE , HIDROIZOLATII PISCINE , HIDROIZOLATII PODURI SI PASAJE RUTIERE , RECONDITIONARI TERASE CIVILE SI INDUSTRIALE , SAPE MECANIZATE , SAPE DE PANTA SI EGALIZARE ETC
Adresa: Drumul Sarii nr. 24, bl. A49, sc. 1, ap. 5, sector 6, Bucuresti

DOGAV GRUP
Descriere: TABLA TIP TIGLA 3,8 € +TVA COMENZI LA TEL.0727752585 DISCOUNT IN FUNCTIE DE COMENZILE DATE CAT SI DE CONDITIILE DE PLATA/LIVRARE M: DOGAV.GRUP@GMAIL.COM;WEB: WWW.DOGAVGRUP.RO
Adresa: Iasi

ANOROM SRL
Descriere: SC ANOROM SRL - PARCUL INDUSTRIAL HUNEDOARA, SUNTEM SPECIALIZATI IN TRATAMENTE DE SUPRAFATA PENTRU ALUMINIU, RESPECTIV: ANODIZARE (ELOXARE) DECORATIVA ANODIZARE DURA CROMATARE (PASIVARE) SURTEC 650 VA OFERIM GRATUIT CONSULTANTA SPECIFICA SI MOSTRE.
Adresa: Parcul Industrial Hunedoara

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA