Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Producatori D...ubmit

16 rezultate
1 2 >>

DOMI SERVICE PROD - firma zilei la data 2009-09-08
Descriere: DISTRIBUTIA LA NIVEL NATIONAL A PRODUSELOR SI ACCESORIILOR DE BIROU.PRODUCATORI DE STAMPILE
Adresa: Str. Ostrov nr.3, sector 5 Bucuresti

MEDIAND SOFT
Descriere: RACHETE TENIS DE CAMP ESTE PRIMUL MAGAZIN ONLINE DEDICAT EXCLUSIV COMERCIALIZARII RACHETELOR DE TENIS. SUNT PREZENTATE GAMELE DE TOP ALE CELOR MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DE RACHETE DE TENIS: BABOLAT, WILSON, HEAD, PRINCE, FISCHER.
Adresa: Pitesti, Mr. Gh. Sontu nr.6

S.C. PESTREMIR S.R.L.
Descriere: PESTRE.RO ESTE UN AJUTOR DE NADEJDE IN LUPTA CU DAUNATORII DIN GRADINA SI FERMA SI ESTE CEL CARE ITI RECOMANDA UTILAJELE DE CARE AI NEVOIE. NOI IFERIM CLIENTILOR NOSTRI O DIVERSITATE FOARTE MARE DE PRODUSE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR INDIFERENT DE SOLUL IN CARE SUNT PLANANTE. NOI CREDEM IN PRODUSELE DE CALITATE SI DE ACEEA LUCRAM DOAR CU PRODUCATORI CONSACRATI.
Adresa: Strada Locotenent Stancu Ion 6, Targoviste, Dambovita

S.C. PESTREMIR S.R.L.
Descriere: PESTRE.RO ESTE UN AJUTOR DE NADEJDE IN LUPTA CU DAUNATORII DIN GRADINA SI FERMA SI ESTE CEL CARE ITI RECOMANDA UTILAJELE DE CARE AI NEVOIE. NOI IFERIM CLIENTILOR NOSTRI O DIVERSITATE FOARTE MARE DE PRODUSE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR INDIFERENT DE SOLUL IN CARE SUNT PLANANTE. NOI CREDEM IN PRODUSELE DE CALITATE SI DE ACEEA LUCRAM DOAR CU PRODUCATORI CONSACRATI.
Adresa: Strada Locotenent Stancu Ion 6, Targoviste, Dambovita

LUXURY CONCEPTS
Descriere: LUXURYGIFTS.RO VA OFERA POSIBILITATEA DE A CUMPARA CADOURI, BIJUTERII SI ACCESORII DIN METALE PRETIOASE SI CRISTALE SWAROVSKI PENTRU MIRESE, MARTURII, CREATE DE PRODUCATORI CU RENUME INTERNATIONAL CE VA POT FI LIVRATE IMEDIAT DIN STOC.
Adresa: Str. Oltenitei nr. 240, bl. 48, sc. 1, et. 1, ap. 3, camera 1, sector 4, Bucuresti


CRISTALEX DISTRIBUTION
Descriere: FIRMA CU SEDIUL CHINA,INRELATII DE PARTENERIAT CU MARII PRODUCATORI CHINEZI,OFERIM IMPORTATORILOR EN-GROSS DIN ROMANIA SERVICII DE INTERMEDIERE IMPORTURI CHINA PROFESIONALE SI SIGURE PENTRU MARFURI DIN CHINA LA PRETURI MINIME SI CALITATE EUROPEANA!
Adresa: Sos.Sebastian nr. 11

IDYLIS SERV
Descriere: DEPOZITUDESCULE.RO SE OCUPA CU COMERCIALIZAREA DE GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC, AVAND O GAMA LARGA DE GENERATOARE DE CURENT ALTERNATIV INDUSTRIALE SAU PENTRU CONSUMATORI MICI DE LA PRODUCATORI DE RENUME PRECUM STAGER SI KIPOR. ALEGETI PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE LA UN PRET COMPETITIV, NUMAI PRIN DEPOZITUDESCULE.RO.
Adresa: Str. Foisorului Nr 8, Sector 3, Bucuresti, Romania, 031178

TEX DESIGN
Descriere: CU O EXPERIENTA DE PESTE 3 ANI, SC TEXDESIGN PRELATE SRL ESTE SPECIALIZATA IN IMPORTUL SI COMERCIALIZAREA PRELATELOR. DATORITA COLABORARII CU DOI DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DIN LUME, SIOEN SI MEHLER, SOCIETATEA NOASTRA VA OFERA PRELATE PENTRU O GAMA LARGA DE UTILIZARI: PRELATE PENTRU CAMIOANE PRELATE PENTRU COPERTINE SI CORTURI MATERIALE UTILIZATE IN INDUSTRIA PUBLICITATII PRELATE PENTRU MARCHIZE PRELATE PENTRU CONFECTIONAREA BARCILOR
Adresa: Str. Gherghitei nr. 60, sector 2, 022515, Bucuresti

GRES DE GRES TRADE
Descriere: LA INSTALDEPO MERGI LA SIGUR! CEI MAI BUNI PRODUCATORI DE CENTRALE TERMICE SI CENTRALE ELECTRICE, POMPE DE CALDURA, ECHIPAMENTE PENTRU INCALZIRE IN PARDOSEALA, INSTALATII SANITARE SI SISTEME INOVATOARE DE PANOURI SOLARE ITI OFERA GAME COMPLETE INTR-UN SINGUR LOC. CALITATEA FARA CUSUR LA PRÍTURI PRIETENOASE PLUS COMENZILE RAPIDE SUNT ATUURILE MAGAZINULUI NOSTRU ONLINE WWW.INSTALDEPO.RO.
Adresa: Valea Cascadelor, 5b

S.C INFINITY SERVICE SYSTEM S.R.L
Descriere: INFINITY SERVICE SYSTEM COMERCIALIZEAZA O GAMA LARGA DE DISPLAY, TASTATURI, BOTTOM CASE, PLACA DE BAZA, INCARCATOARE, BATERII DE LA CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DIN DOMENIU, CONSTRUITE DIN MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE INTOCMAI DUPA SPECIFICATIILE PRODUCATORULUI. LIVREAREA ULTRA RAPIDA A PRODUSELOR SI SERIOZITATEA NOASTRA CREDEM CA SUNT UNELE DIN PUNCTELE NOASTRE FORTE.
Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), Nr. 128, Bl. B4A, Sc. A, Parter, Ap. 2, Interfon 2C, Sector 3, Bucuresti


MEZA OPTIM SRL (MEZAFOODS)
Descriere: COMPANIA NOASTRA REPREZINTA O SURSA GLOBALA DE PROTEINA, SPECIALIZATA IN EXPORT SI IMPORT DE PRODUSE DE PORC, OVINE, BOVINE SI PASARE. DE-A LUNGUL ANILOR AM REUSIT SA CONSTRUIM O EXCELENTA RELATIE CU O RETEA EXTINSA DE PRODUCATORI DE CARNE DIN EUROPA, AMERICA DE NORD SI DE SUD, AUSTRALIA SI NOUA ZEELANDA, CA URMARE PUTEM OFERI CLIENTILOR NOSTRI O GAMA LARGA DE PRODUSE DE CALITATE. FURNIZAM PENTRU INDUSTRIA DE PROCESARE A CARNII, DISTRIBUITORI EN GROS, LANTURI DE SUPERMARKETURI SI HORECA.
Adresa: Esfahani

ACP AIR CONDITIONING PRODUCTS SRL
Descriere: ACP-AIR CONDITIONING PRODUCS ESTE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DE ACCESORII HVAC DIN ROMANIA, OFERIND CLIENTILOR PRODUSE DE O INALTA CALITATE. PRODUCEM PESTE 100 DE ACCESORII HVAC CU DIMENSIUNI ATAT STANDARD CAT SI LA CERERE DIN FAMILIILE : GRILE, GRILE DECORATIVE, DIFUZOARE, SLOT, DIFUZOARE CU JET TURBIONAR, USI DE VIZITARE, JETURI & VALVE, SISTEME DE REGALJ.
Adresa: Str. Ardealului Nr 9c Otopeni, Jud Ilfov, Romania

INSPORT.RO
Descriere: INSPORT.RO ESTE UN PORTAL CARE PROMOVEAZA SPORTUL, AGREMENTUL SI VIATA SANATOASA. CONFORM CU ACEST SPECIFIC, AICI VETI GASI STIRI, INFORMATII DESPRE EVENIMENTE, ARTICOLE DESPRE LEGENDE ALE SPORTULUI, SFATURI UTILE PENTRU SANATATE ETC. IN CATALOGUL INSPORT GASITI DETALII DESPRE FIRME CE AU TANGENTA CU SPORTUL, SANATATEA SAU AGREMENTUL: CLUBURI, FEDERATII, SCOLI, MAGAZINE, PRODUCATORI, BAZE DE TRATAMENT SI AGREMENT, CABINETE MEDICALE ETC. VA PUTETI INSCRIE GRATUIT IN CATALOGUL INSPORT.
Adresa: Mircea Cel Batran 15

ROPAL INDUSTRY SRL
Descriere: ROPAL INDUSTRY SRL ESTE UNUL DINTRE PRINCIPALII PRODUCATORI DIN ROMANIA DE PALETI SI BOX-PALETI DIN LEMN PENTRU TRANSPORTUL SI MANIPULAREA MARFURILOR. DATORITA PERSONALULUI CALIFICAT SI A TEHNOLOGIEI DE ULTIMA GENERATIE PUTEM PRODUCE LA O CALITATE SUPERIOARA SI IN CANTITATI MARI ORICE TIP DE PALET DIN LEMN. IN ANUL 2007 AM ACHIZITIONAT O LINIE COMPLET AUTOMATIZATA PENTRU FABRICAREA PALETILOR, IAR LA INCEPUTUL ANULUI 2011 AM ACHIZITIONAT CEA DE A DOUA LINIE, DUBLAND CAPACITATEA DE PRODUCTIE.
Adresa: Iablanita, DN 57 B, Nr. 143 C, Caras Severin

WEST AIR GRUP
Descriere: WEST AIR ESTE RENUMITA PENTRU CALITATEA SI EFICIENTA SISTEMELOR DE TRATARE SI CONDITIONARE A AERULUI. OFERTA NOASTRA CUPRINDE NUMAI VARFURI DE TEHNOLOGIE DE LA RENUMITI PRODUCATORI PE PLAN MODIAL: ECHIPAMENTE PENTRU ELIMINAREA FUMULUI DE TIGARA PENTRU BARURI SI RESTAURANTE; CABINE PENTRU FUMAT; PURIFICATOARE DE AER PENTRU UZ CASNIC SI MEDICAL; SISTEME INDUSTRIALE DE RACIRE A AERULUI; SISTEME DE FILTRARE A AERULUI IN BUCATARII; RACITOARE PENTRU TERASE; DEZUMIDIFICATOARE, PERDELE (BARIERE) DE AER.
Adresa: Str. Mariuca nr. 40, sector 4, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA