Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Minuni, Vedenii Si Vise Premonitorii In Trecutul Romanesc

6 rezultate
1

SC M&BENY COMPANY SRL
Descriere: SITUL USI-BUNE.RO ESTE UN MAGAZIN VIRTUAL ROMANESC IN CARE SUNT PREZENTATE SI COMERCIALIZATE DIFERITE TIPURI DE USI PENTRU INTERIOR SAU EXTERIOR, DAR SI SCARI INTERIOARE.
Adresa: Sos. Colentina, Nr. 329, Bucuresti, SECTOR 2, 021192

SWEETLAND CONSTRUCT
Descriere: COMPANIA SWEETLAND CONSTRUCT ESTE O COMPANIE CU CAPITAL PRIVAT ROMANESC SI ARE CA DOMENIU PRINCIPAL DE ACTIVITATE CONSTRUCTIILE CIVILE, FINISAJELE SI AMENAJARILE. COMPANIA OFERA O GAMA LARGA DE SERVICII SI SOLUTII OPTIME PENTRU REALIZAREA PROIECTELOR DUMNEAVOASTRA.
Adresa: Str. Teiul Doamnei nr. 10, sector 2, Bucuresti

PROCONSIL GRUP
Descriere: SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRA ROMANESC, COMERCIALIZAM MOTOARE ELECTRICE, MOTOREDUCTOARE, REDUCTOARE MELCATE, MOTOVIBRATOARE ELECTRICE, POMPE SUBMERSIBILE, CONVERTIZOARE DE FRECVENTA, SNECURI, LANTURI GALL, FILTRE PENTRU SILOZURI, RECICLATOARE DE BETON, STATII DE BETOANE, PIESE DE SCHIMB PENTRU STATII DE BETOANE, MALAXOARE PENTRU STATII DE BETOANE, VENTILATOARE INDUSTRIALE, ETC
Adresa: PASCANI, STR. CEFERISTILOR NR. 5, BL. B7 SC. A AP.4

SC TEO MAR MANAGEMENT
Descriere: TEO MAR MANAGEMENT SRL ESTE O SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRAL ROMANESC CE ACTIVEAZA PE PIATA DIN ANUL 2008.ASIGURAM ECHIPAMENTE PORTABILE PENTRU ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICA A LOCUINTELOR,PENSIUNILOR,HOTELURILOR,SEDIILOR DE FIRMA.PENTRU A ALEGE UN GENERATOR DE CURENT VA PUNEM LA DISPOZITIE O SERIE DE SPECIALISTI CARE POT VENI LA FATA LOCULUI PENTRU A FACE IMPREUNA CU DUMNEAVOASTRA,MASURATORI SI ANALIZE IN VEDEREA ALEGERII ECHIPAMENTULUI POTRIVIT.
Adresa: Soseaua Viilor 92

STRATEGIC
Descriere: STRATEGIC ESTE O SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRAL ROMāNESC, SPECIALIZATA IN SERVICII DE SECURITATE PROFESIONALE, OFERIND UN PACHET COMPLET DE SERVICII INCLUZAND PROIECTAREA, INSTALAREA, PUNEREA IN FUNCTIUNE, SCOLARIZAREA SI SERVICE-UL SISTEMELOR COMPLEXE DE SECURITATE CU DESTINATIE REZIDENTIALA SI INDUSTRIALA.RASPUNDEM CU PROMPTITUDINE LA ORICE SOLICITARE A PARTENERILOR NOSTRI, PENTRU ESTIMAREA COSTURILOR IN CAZURI CONCRETE, FARA NICI UN FEL DE COSTURI SAU OBLIGATII DIN PARTEA DVS.
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 55A, bl. 17A, ap. 3, Bucuresti


INDAUTOMAS SRL
Descriere: INDAUTOMAS SRL ESTE SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRAL ROMANESC, INFIINTATA IN ANUL 2006 AVAND CA DOMENIU DE ACTIVITATE PROIECTARE, MONTAJ SI SERVICE SISTEME ELECTRONICE DE CANTARIRE, AUTOMATIZARI SI OPTIMIZARI DE PROCES IN DOMENIUL CANTARIRILOR INDUSTRIALE. DESI IN ROMANIA ESTE INCA O PIATA IN CARE PRIMEAZA PRETUL, CALITATEA SUPERIOARA A PRODUSELOR SI ONORAREA LA CEL MAI INALT NIVEL A OBLIGATIILOR ASUMATE FATA DE CLIENTII NOSTRI NE-AU CONDUS LA CONSOLIDAREA POZITIEI NOASTRE PE PIATA.
Adresa: Strada Muresana Nr.7, Bl.51A, Sc.1,Et.2, Ap.9, Sector 3, Cod: 031842
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA