Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Infinite Stage Group

38 rezultate
1 2 3 >>

ENDRESS GROUP ROMANIA
Descriere: ENDRESS GROUP ROMANIA SI-A INCEPUT ACTIVITATEA IN ANUL 2002, FURNIZAND GRUPURI ELECTROGENE PE PIATA ROMANEASCA. IN PREZENT ENDRESS GROUP ROMANIA OFERA SOLUTII COMPLETE CLIENTILOR DE PE PIATA INTERNA SI NU NUMAI, FIIND REPREZENTANTA UNOR MARCI DE SUCES DIN DOMENIUL UTILAJELOR DE MICA SI MARE MECANIZARE. ASTFEL, ORIENTATI IN PERMANENTA CATRE CLIENTI, LE PUNEM ACESTORA LA DISPOZITIE O GAMA VASTA DE PRODUSE, STRUCTURATE PE 3 DIVIZII.
Adresa: Str. Izbiceni nr. 102, Bucuresti

LIRA GROUP SRL
Descriere: PROSOAPE BIANCA DE CALITATE MAXIMA
Adresa: Lira D.I.P. Group

ATRADIUS GROUP
Descriere: APELATI LA NOI SI VETI BENEFICIA DE SERVICII COMPLETE PENTRU ALEGEREA SOLUTIEI OPTIME! ASIGURAM SERVICII IREPROSABILE, EXECUTATE LA TERMEN, PENTRU CA NOI STIM: UN CLIENT MULTUMIT ESTE CEA MAI BUNA METODA DE PROMOVARE. DUMNEAVOASTRA SUNTETI CEL MAI IMPORTANT CLIENT AL NOSTRU!
Adresa: Bucuresti

AXIAL ACUSTIC
Descriere: AXIAL ACUSTIC, IMPORTATOR DIRECT ECHIPAMENTE AUDIO, VIDEO SI LUMINI PROFESIONALE: SONORIZARI PROFESIONALE, ADRESARE PUBLICA, SUNET DISCO, LUMINI STAGE, TELEVOT WIRELESS, NOTARE INTERACTIVA, SUPRAVEGHERE VIDEO, CCTV, SECURITATE, BANDA LED, CORPURI ILUMINAT LED, SIRENE ALARMARE CIVILA, SISTEME DISCUTII, CONFERINTA WIRELESS: IC AUDIO,TELEVIC, DAD, PROLIGHTS, INTAV, SKOFF, AB COM.
Adresa: Bd Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc.B, Sector 4, Bucuresti

BAVAR AS GROUP
Descriere: BAVAR AS GROUP ESTE O AGENTIE DE ORGANIZARE SI PLANIFICARE EVENIMENTE PRIVATE SI CORPORATE (NUNTI , BOTEZURI,CONFERINTE, PREZENTARI PRODUSE,LANSARI FIRME, ETC) AMENAJARI SI UTILARI CAFENELE, PR &MARKETING
Adresa: Str. Semenic nr. 2, sector 4, Bucuresti


SANATATEA MEDIA GROUP
Descriere: SANATATEA MEDIA GROUP SE DISTINGE IN MOD NATURAL DE CELELALTE COMPANII DIN ACEASTA SFERA DE ACTIVITATE,TOCMAI PRIN NIVELUL CALITATII SERVICIILOR PRESTATE. SANATATEA MEDIA GROUP ACOPERA PRIN CELE TREI COMPONENTE ALE SALE TOATE NIVELURILE DE COMUNICARE NECESARE: * DIVIZIA DE PR & COMUNICARE - FUNCTIONEAZA CA O AGENTIE INDEPENDENTA DE RELATII PUBLICE SI COMUNICARE, SPECIALIZATA PE DOMENIUL SANATATII; * DIVIZIA DE EVENIMENTE - ADUCE PE PIATA CONCEPTE INOVATOARE DE EVENIMENTE IN DOMENIUL SANATATII
Adresa: Str. Pictor Arthur Verona nr. 21, ap. 2, Sector 1, Bucuresti

JNO GROUP
Descriere: JNO GROUP SERVICE AUTORIZAT ISCIR PENTRU REPARAREA UTILAJELOR DE RIDICAT REALIZEAZA LUCRARI DE INTRETINERE SI REPARATII PENTRU O GAMA LARGA DE UTILAJE DIN CONSTRUCTII. DISPUNEM DE O VASTA EXPERIENTA IN DIAGNOSTICAREA COMPUTERIZATA SI REPARAREA UNITATILOR CENTRALE DE CONTROL ALE UTILAJELOR.
Adresa: Strada Sabarului 8C, Comuna Jilava, Judetul Ilfov

SC CLAMIR BUSINESS GROUP SRL
Descriere: CLAMIR BUSINESS GROUP ESTE UNIC IMPORTATOR DE FORTUNE COOKIES PERSONALIZATE IN ROMANIA SI OFERA CLIENTILOR SAI OPORTUNITATEA DE A SE PRMOVA PRIN INTERMEDIUL PRAJITURILOR CU RAVAS. PE AMBALAJ SAU PE RAVASUL DIN INTERIOR CLIENTII NOSTRI ISI POT PUNE MESAJUL DORIT SI DETALII DESPRE PRODUSUL/ SERVICIUL OFERIT DE CATRE FIRMA LOR. SUNT FOARTE MULTE MODALITATI PRIN CARE PRAJITURILE CU RAVAS POT FI OFERITE: LA EVENIMENTE, EXPOZITII, CONFERINTE, SAU DE CATRE HOTELURI, CAFENELE, RESTAURANTE.
Adresa: Str C-tin Marinescu, Nr 6

HOUSE GARDEN GROUP
Descriere: HOUSE GARDEN GROUP OFERA SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE SI INTRETINERE FOLOSIND ATAT SOLUTII SI DETERGENTI CAT SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE LA CELE MAI MARI COMPANII CE ACTIVEAZA IN ACEST DOMENIU. FIRMA NOASTARA ESTE UNA DINTRE PUTINELE CARE INSPIRA CALITATE. TOT CEEA CE FACEM, FACEM CU UN SINGUR SCOP: PERSOANELE CARE APELEAZA LA SEVICIILE FIRMEI SA FIE MULTUMITE IN URMA REZULTATULUI MUNCII NOASTRE SI SA REVINA CU DRAG LA NOI.
Adresa: Calea Calarasilor nr. 180, sector 3, 030631, Bucuresti

PLP GROUP
Descriere: VULCANIZARE
Adresa: Sos. fundeni nr. 145, Bucuresti


INSTAL COM GROUP
Descriere: OBIECTE SANITARE
Adresa: B-dul Tomis nr. 218, Constanta

COREL MEDIA GROUP
Descriere: ORGANIZARI EVENIMENTE
Adresa: Str. Podul Inalt nr. 3, Ploiesti

COMAUTO GROUP
Descriere: COMERT PRODUSE CHIMICE
Adresa: Sos. Colentina nr. 2, Bucuresti

INSTALCO GROUP
Descriere: SCULE PROFESIONALE
Adresa: B-dul Traian nr. 90, Piatra Neamt

GROUP INSTAL
Descriere: EXECUTA INSTALATII SANITARE SI TERMICA
Adresa: Str. Ghirlandei nr. 2, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA