Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Ioana Nitobe Lee

9 rezultate
1

CABINET DR MARINESCU IOANA
Descriere: ECOGRAFIE GENERALA
Adresa: Ion Mihalache nr. 106, Bucuresti

BRAND DIVISION
Descriere: BRANDSCOLLECTION.RO ESTE UN MAGAZIN ONLINE CU O OFERTA VARIATA DE HAINE DE DAMA SI BARBATI LA CELE MAI ACCESIBILE PRETURI.VA PUTETI ALEGE DIN TOPURI,ROCHII,TRICOURI,BLUGI,PANTALONI,CAMASI,PULOVERE,SACOURI SI GECI DE LA CELE MAI RENUMITE BRANDURI:VERO MODA,SELECTED,ONLY,VILA,OBJECT,BLEND,JACK&JONES,LEE.
Adresa: Str.Campina Nr.62-64

BIROU NOTAR PUBLIC SURDESCU IOANA
Descriere: SERVICII: AUTENTIFICARE SI REDACTARE INSCRISURI, LEGALIZARI, SUCCESIUNI, MEDIERE SI CONSULTANTA JURIDICA
Adresa: B-dul Gh. Sincai nr. 2, bl. 4, sc. 1, et. 1, ap. 1, sector 4, Bucuresti

SCARI RO
Descriere: SCARI CE TE-NSOTESC IN VIATA !! PROFESIONISTII SCARILOR !! "CU NOI AVETI GARANTIA LUCRULUI BINE FACUT". INCEPAND DE LA PRIMUL CONTACT SI CONTINUNAND CU OFERTARE, MASURI, PRODUCTIE SI MONTAJ, NE DISTINGEM PRIN CALITATEA PRODUSELOR SI SERVICIILOR OFERITE. RESPECTAM TOATE STANDARDELE DE CALITATE SI SIGURANTA .... CU NOI COPIII DUMNEAVOASTRA SUNT IN SIGURANTA. ALEGETI CU INCREDERE SCARILE NOASTRE !!
Adresa: Aurel V., Medias, jud. Sibiu

DIANYS MEDIA SOLUTIONS
Descriere: DIANYS MEDIA SOLUTIONS ESTE CEA MAI MARE FIRMA DE WEB DESIGN DIN MOLDOVA, CU O TRADITIE DE PESTE 6 ANI IN DEZVOLTARE WEB, WEB DESIGN SI GAZDUIRE WEB.
Adresa: Romania


SC AUTOMECANICA SA
Descriere: AUTOMECANICA SA FOST INFIINTATA IN ANUL 1941 SUB DENUMIREA DE "ATELIERELE DE STAT PENTRU AERONAUTICA MEDIAS", IAR IN ANUL 1957 TRECE LA DENUMIREA DE "ATELIERELE CENTRALE DE REPARATII AUTO SI TRACTOARE",NUMELE DE ASTAZI DATAND DIN ANUL 1962.PRIN RAMURA SA DE PRODUCTIE, AUTOMECANICA MEDIAS,OFERA O GAMA LARGA DE PRODUSE,ATAT PENTRU SERIE MARE,CAT SI UNICATE PE MASINI DE UNELTE CLASICE DAR SI PE MASINI CNC
Adresa: Str.aurel Vlaicu Nr. 41

CABINET PSIHOLOGIE RADU IOANA MIHAELA
Descriere: CABINETUL DE PSIHOLOGIE AUTORIZAT VA OFERA URMATOARELE SERVICII: CONSILIERE PSIHOLOGICA ( ANXIETATE,ATACURI DE PANICA,STRES,DEPRESIE, FOBII, TERAPIE DE CUPLU/FAMILIE, DIFICULTATI DE RELATIONARE,TULBURARI DE ALIMENTATIE), MEDICINA MUNCII (ANGAJARE SI PERIODIC), EXAMINARI SI AVIZARI PSIHOLOGICE PENTRU PERMIS PORT ARMA(PERMIS DE VANATOARE,PERMIS DE AUTOAPARARE,TIR SPORTIV), AVIZARE ADMITERE CONCURS MAGISTRATURA, ATESTARE DETECTIVI PARTICULARI, PERMIS AUTO CATEGORIILE A,B,C,C+E,D.
Adresa: Calea Victoriei 91-93,sector 1,Bucuresti

I.I. MESTER IOANA TEODORA
Descriere: MAGAZIN ONLINE DE BIJUTERII PENTRU MIRESE SAU PENTRU EVENIMENTE SPECIALE, MODELE DEOSEBITE: COLIERE, CERCEI, BRATARI, SETURI, PANDANTIVE, CORDELUTE, AGRAFE SI PIEPTENI PENTRU PAR, CORDELUTE SI TIARE. MODELE PERSONALIZATE, REALIZATE LA COMANDã. BIJUTERIILE POT FI REALIZATE SI DIN PIETRE SEMIPRETIOASE SAU PRETIOASE, CU FINISAJ DIN METALE PRETIOASE - ARGINT, AUR FILAT, ARGINT PLACAT CU AUR, METAL PLACAT CU AUR, ARGINT SAU RODIU, LA PRETURI ACCESIBILE. FIECARE BIJUTERIE ESTE INSOTITA DE CERTIFICAT
Adresa: Oradea, Str. Bd. Dacia

SANTOS EXPOSISTEME
Descriere: OBIECTIVUL NOSTRU ESTE DE A PRODUCE EXPOSISTEME MAI BUNE SI MAI USOR DE FOLOSIT, CU UN DESIGN MEREU ACTUAL, PENTRU CA NE DORIM CONTINUU SA FACEM LUCRURILE MAI BINE. OFERTA NOASTRA CUPRINDE DOUA CATEGORII COMPLETE DE PRODUSE SI SERVICII: 1)STANDURI EXPOZITIONALE MODULARE SI 2)SISTEME MOBILE DE PREZENTARE. IAR CA PRODUSE PUTETI GASI: STANDURI EXPOZITIONALE T3, POP-UP DISPLAY, SPIDERE, STANDURI FUSION, BANNER ROLL-UP, STATIC SI OUTDOOR BANNER, PUPITRE SI MESE DE SAMPLING, SUPORT BROSURI.
Adresa: str. Vulturilor nr. 7, Sector 3, Bucuresti
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA