Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Firme din Bucuresti - litera S

<< 1 2 3 4 5 >>

S.C. MIXT INVEST S.R.L.
Descriere: S.C. MIXT INVEST S.R.L. EFECTUEAZă SERVICII DE: - SORTARE șI DEBITARE A DEșEURILOR FEROASE LA COTE STANDARD, CONFORM STASURILOR îN VIGOARE - DEZASAMBLARE șI DEZAFECTARE A STRUCTURILOR METALICE SUPUSE CASăRII, - DEZMEMBRAREA HALELOR METALICE INDUSTRIALE, - DEZAFECTăRI DE HALE INDUSTRIALE, - DEZAFECTăRI DE CENTRALE TERMICE șI ELECTRICE, - DEZAFECTăRI DE SERE, MACARALE TURN,ETC. S.C. MIXT INVEST S.R.L. ACHIZIțIONEAZă: DEȘEURI METALE FEROASE: -DEȘEURI FIER VECHI -DEȘEURI TABLĂ -DEȘEURI INOX DEȘEURI
Adresa: Str.Fermei Nr 16 A.

S.C. MOBRA HOINAR S.R.L.
Descriere: LA NOI VETI GASI BANDANE, CAMASI, CURELE, GECI , MANUSI, PANDATALONI, VESTE, TRICOURI REALIZATE DIN MATERIAL DE INALTA CALITATE CU PROPRIETARY TERMOIZOLANTE CARE VOR FACE DIN PLIMBAREA TA O ADEVARATA PLACERE.
Adresa: Strada 11 Iunie Nr. 50, Sector 4, Bucuresti

S.C. Online Kids S.R.L.
Descriere: FIE CA SUNTETI LA CUMPARATURI DE CADOURI PENTRU PETRECEREA ZILEI DE NASTERE A COPILULUI TAU SAU DE A ADUCE ACASA CEVA SPECIAL PENTRU MICUTUL TAU NU E NIMIC MAI BUN, DECAT JUCARIA POTRIVITA. FIECARE COPIL VREA CEVA DIFERIT, MOTIV PENTRU CARE ZAMBIRICI OFERA O SELECTIE MARE DE JUCARII PENTRU BAIETI SI FETITE.
Adresa: Strada Cetatea Histria 7

S.C. PESTREMIR S.R.L.
Descriere: PESTRE.RO ESTE UN AJUTOR DE NADEJDE IN LUPTA CU DAUNATORII DIN GRADINA SI FERMA SI ESTE CEL CARE ITI RECOMANDA UTILAJELE DE CARE AI NEVOIE. NOI IFERIM CLIENTILOR NOSTRI O DIVERSITATE FOARTE MARE DE PRODUSE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR INDIFERENT DE SOLUL IN CARE SUNT PLANANTE. NOI CREDEM IN PRODUSELE DE CALITATE SI DE ACEEA LUCRAM DOAR CU PRODUCATORI CONSACRATI.
Adresa: Strada Locotenent Stancu Ion 6, Targoviste, Dambovita

S.C. PESTREMIR S.R.L.
Descriere: PESTRE.RO ESTE UN AJUTOR DE NADEJDE IN LUPTA CU DAUNATORII DIN GRADINA SI FERMA SI ESTE CEL CARE ITI RECOMANDA UTILAJELE DE CARE AI NEVOIE. NOI IFERIM CLIENTILOR NOSTRI O DIVERSITATE FOARTE MARE DE PRODUSE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR INDIFERENT DE SOLUL IN CARE SUNT PLANANTE. NOI CREDEM IN PRODUSELE DE CALITATE SI DE ACEEA LUCRAM DOAR CU PRODUCATORI CONSACRATI.
Adresa: Strada Locotenent Stancu Ion 6, Targoviste, Dambovita


S.C. Sercom Carmen Prod Com S.R.L
Descriere: PIESE AUTO LA PRETURI CORECTE. SRC PIESE AUTO VINDE PIESE AUTO IMPORT DIN STOC SAU PE COMANDA LA CELE MAI BUNE PRETURI DE PE PIATA.
Adresa: Bucuresti Str 9 Mai Nr.4

S.C. SMART SECURITY TECH S.R.L.
Descriere: SMART SECURITY TECH VA OFERA SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO, SISTEME DE ALARME, CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO. ALEGE DIN OFERTA DE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO.
Adresa: Bdul Timisoara, Nr 89

S.C. Standard Studio S.R.L.
Descriere: SITE-UL STUDIOULUI DE VIDEOCHAT STANDARD DIN BUCURESTI. LOC DE MUNCA PENTRU FEMEI, VIDEOCHAT PROFESIONAL SI FOARTE BINE PLATIT, COMPANIE AMERICANA SERIOASA.
Adresa: Str. Radu Voda, Nr. 17, Sector 4

S.C. Tehno Art Solution S.R.L.
Descriere: TEHNO ART SOLUTION OFERA CURSURI DE CALIFICARE SI RECONVERSEI PROFESIONALA, CURSURILE DE PREGATIRE SUNT CONFORM STANDARDELOR EUROPENE SI INTERNATIONALE. TOTI ABSOLVENTII CURSURILOR NOASTRE SUNT ACREDITATI DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL INVATAMANTULUI DIN ROMANIA PRINTR-O DIPLOMA RECUNOSCUTA INTERNATIONAL. MISIUNEA NOASTRA ESTE SA LARGIM ORIZONTUL CURSANTILOR NOSTRI PRIN ABORDAREA NOUA SI INTR-O MANIERA PRIETENOASA, INTERACTIVA, ASTFEL INCAT CURSUL SA FIE CAT MAI BINE ASIMILAT.
Adresa: Str Matei Voievod Nr 116,Bucuresti,Sect. 2

S.C. TRADING RESURSE UMANE S.R.L.
Descriere: TRADING RESURSE UMANE VA OFERA CONSULTANTA IN RESURSE UMANE SI SALARIZARE PRESTATE DE PROFESIONISTI CU 17 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIU. COSTURILE SERVICIILOR SUNT ADAPTATE LA PIATA INTERNA, NEGOCIABILE SI PERSONALIZATE. DEVENITI PARTENERII NOSTRI SI NU VETI REGRETA!
Adresa: Str. Clucerului, Nr. 36, Sector 1


S.C.DANA SILVER 2008 S.R.L.
Descriere: BIJUTERII FINE DIN ARGINT - PANDANTIVE, CERCEI, INELE, BRATARI, LANTISOARE, CEASURI, BROSE, MARTISOARE, BRELOCURI, BUTONI- LA CELE MAI BUNE PRETURI PENTRU TOATE VARSTELE SI GUSTURILE GASITI PE SITE DANASILVER.RO. PRETURILE CONTIN T.V.A. IAR TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI CU VALOAREA MAI MARE DE 100 LEI.
Adresa: Pitesti, Str. Fratii Golesti, Bl.S4

S.C.M&D CONS INVESTITII S.R.L.
Descriere: PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE SI BRANSAMENTE ELECTRICE
Adresa: STR.THEODOR SPERANTIA,NR.108,BL.S22,SC.1,ET.3,AP.12,SECTOR3

S.C.ZUZAVET SRL
Descriere: FARMACIE VETERINARA & PET SHOP PRETURI MICI, OFERTE PROMOTIONALE, CONSULTANTA DE SPECIALITATE, MEDICAMENTE SI HRANA PENTRU TOATE SPECIILE, DIETE, ACVARISTICA, FURAJE SI PREMIXURI, ACCESORII, RATICIDE, INSECTICIDE, ETC.
Adresa: Str.DRISTORULUI, Nr.96, Bl.17, Parter, SECTOR.3

Saci Mari
Descriere: PRODUCATOR DE SACI MARI TIP BIG BAG (SACI POLIPROPILENA, BIG BAGS, SACI PP, JUMBO BAGS). SACII MARI, CONTAINERELE FLEXIBILE, BIG BAGS-URILE DIN POLIPROPILENA SE PREZINTA INTR-O GAMA LARGA DE VARIANTE CONSTRUCTIVE; CEI MAI CUNOSCUTI SUNT SACII MARI CU 4 MANERE, INSA POT FI PRODUSI INTR-O GAMA VARIATA DE TIPO-DIMENSIUNI PENTRU O MULTITUDINE DE APLICATII.
Adresa: Str. Paci Nr. 5, Olt

SAFETY CREDIT
Descriere: CREDITUL ASIGURAT FARA BATAIE DE CAP
Adresa: B-dul Ghencea nr. 126-132, Home Design Mall (Et. 1, Corp Est), sector 6, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA