Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Sc Almer Proiect Srl Cui Ro34963250

319 rezultate
<< 1 2 3 4 >>

ARITAL IMPEX SRL
Descriere: MAGAZIN DE PREZENTARE AL SC ARITAL IMPEX SRL DIN ARAD, PRODUCATOR DE CANAPELE, COLTARE, FOTOLII SI TABURETI CARE UTILIZEAZA LA REALIZAREA ACESTORA TAPITERII DIN MATERIALE TEXTILE DE CEA MAI BUNA CALITATE, PIELE ECOLOGICA DAR SI PIELE ORIGINALA. GAMA NOASTRA DE MOBILIER CUPRINDE MAI MULTE MODELE DE CANAPELE, COLTARE SI FOTOLII, MAJORITATEA FIIND DISPONIBILE CA MODELE FIXE, EXTENSIBILE, CU SAU FARA LADA PENTRU DEPOZITARE. MOBILIERUL NOSTRU POATE FI COMANDAT LA BUCATA SAU EN GROS.
Adresa: Cal. Aurel Vlaicu 119

SC TOP SURVEY SRL
Descriere: CADASTRU, INTABULARE, TOPOGRAFIE BUCURESTI ILFOV, TERENURI, CASE, APARTAMENTE, HALE INDUSTRIALE, ALIPIRI, DEZMEMBRARI, INTARUSARI, PLANURI TOPOGRAFICE, TOPOGRAFIE INGINEREASCA , FIRMA AUTORIZATA, EXPERTI AUTORIZATI CADASTRU PRIN TOP SURVEY SRL LA PRETURI ACCESIBILE. OFERIM SERVICII COMPLETE DE CADASTRU SI INTABULARE, LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI. TOTUL INTR-UN MOD RAPID SI PROFESIONIST.
Adresa: P-ta Valter Maracineanu 1-3, Cam 19, Parter

SC.TRITON SRL
Descriere: CUMPăRăTURI DIN CONFORTUL CASEI DVS NUMAI LA PRETURI PROMOTIONALE!
Adresa: Str.George Calinescu

SC OPES LINEA PREST SRL
Descriere: SUNTEM FIRMA OPES LINEA PREST SRL, O INTREPRINDERE INFIINTATA IN ANUL 2004 CARE OFERA SERVICII PROFESIONALE DE MONTAJ, REPARATII SI SERVICE DEDICAT PENTRU ORICE TIP DE USA SAU FEREASTRA. ACTIVITATEA DIN ULTIMII ANI NE-A PUS FATA IN FATA CU NUMEROASE SITUATII TENSIONATE, INSA DATORITA EXPERIENTEI VASTE DIN DOMENIU SI A LOGISTICII PERFORMANTE, AM REUSIT SA RAMANEM APROAPE DE CLIENTII NOSTRI SI SA LE OFERIM CELE MAI BUNE SERVICII DE MONTAJ, REPARATII SI DEBLOCARI USI DE PE PIATA.
Adresa: Str. Raul Soimului, Nr. 3,

INDAUTOMAS SRL
Descriere: INDAUTOMAS SRL ESTE SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRAL ROMANESC, INFIINTATA IN ANUL 2006 AVAND CA DOMENIU DE ACTIVITATE PROIECTARE, MONTAJ SI SERVICE SISTEME ELECTRONICE DE CANTARIRE, AUTOMATIZARI SI OPTIMIZARI DE PROCES IN DOMENIUL CANTARIRILOR INDUSTRIALE. DESI IN ROMANIA ESTE INCA O PIATA IN CARE PRIMEAZA PRETUL, CALITATEA SUPERIOARA A PRODUSELOR SI ONORAREA LA CEL MAI INALT NIVEL A OBLIGATIILOR ASUMATE FATA DE CLIENTII NOSTRI NE-AU CONDUS LA CONSOLIDAREA POZITIEI NOASTRE PE PIATA.
Adresa: Strada Muresana Nr.7, Bl.51A, Sc.1,Et.2, Ap.9, Sector 3, Cod: 031842


SC LIBROED SRL
Descriere: PROMO-CADOURI.RO ESTE OPERAT DE LIBROED S.R.L. - AGENțIE DE CREAțIE șI SUSțINERE A ACTIVITățILOR DE MARKETING. FIRMA SPECIALIZATA IN GRAFICA 2D SI 3D, PRECUM SI TIPAR SI IMPORTUL SI PERSONALIZAREA ARTICOLELOR PROMOTIONALE DE TIPUL: ACCESORIILOR DE BIROU, GENTI, TEXTILE DE DAMA SAU BARBATI, RAME FOTO, PORTURI CARTI DE VIZITA, ETC. -CARE POT FI SAU NU, PERSONALIZATE-
Adresa: Str. Rotunda, Nr. 4B, Bl. H19B, Sc. B, Etj. 1, Ap. 26, Sect. 3, Bucuresti, Cod 032701

SC FAMSTIVI SRL
Descriere: IMPRIMAG.RO - MAGAZINUL ONLINE CU CEA MAI VARIATA GAMA DE CARTUSE SI ACCESORII PENTRU ORICE IMPRIMANTA INKJET, LASER, CANON, EPSON, HP, LEXMARK, BROTHER, SAMSUNG ETC.
Adresa: Zaharia 37

SC BRANTAX SRL
Descriere: EXPLORARE GEOFIZICA PENTRU LUCRARI GEOLOGICE, HIDROGEOLOGICE, IMPACT AMBIENTAL, CONSTRUCTII CIVILE SI UTILITARE, ARHEOLOGICE PRECUM SI INVESTIGAREA FORAJELOR.
Adresa: Calea Rahovei Nr. 266-268

PENTAVALENCE SRL.
Descriere: PENTAVALENCE ESTE DISTRIBUITORUL MASINILOR AXYZ AUTOMATION IN ROMANIA OFERIND UTILAJE CNC DE MARE CAPACITATE SI VERSATILITATE, CU O VARIETATE FOARTE MARE DE OPTIUNI PENTRU O GAMA LARGA DE APLICATII. CU UTILAJELE NOSTRE PUTETI PRELUCRA PLACI RIGIDE, SEMIRIGIDE SAU MOI, DIN METAL, LEMN SAU PLASTIC DE DIVERSE DIMENSIUNI. DATE DE CONTACT: SC PENTAVALENCE SRL. ADS: STR. DRUMUL INTRE TARLALE NR.42, SECTOR 3, BUCURESTI TEL/FAX: 031-030.15.56 PERSOANA CONTACT: IUGA RAZVAN MOBIL: 0722.274.975
Adresa: Drumul Intre Tarlale, Nr.42

SC AUTO ENGINE SERVICE SRL
Descriere: MECANICA, ELECTRICA, DIAGNOZA. CELE MAI MICI PRETURI PENTRU MANOPERA SI PIESE AUTO, ORIGINALE SAU AFTERMARKET. VA ASTEPTAM
Adresa: Soseaua Andronache Nr. 201 BIS, Sector 2


SC ANED PLAST DISTRIBUTION SRL
Descriere: CASEROLE POLISTIREN CU CAPAC, CASEROLE COMPARTIMENTATE, CASEROLE SALATE, CASEROLE SUPE, CUTII PENTRU SANDWICHURI, CUTII PIZZA CARTON, TACâMURI UNICă FOLOSINță, PRODUSE IGIENă.
Adresa: Sos Aviatiei Nr.5

SC BARELLY CONCEPT SRL
Descriere: BARELLY OFERA CASE DIN LEMN LA CEL MAI îNALT STANDARD, REALIZATE îN FUNCTIE DE PREFERINTELE CLIENTILOR, LA UN RAPORT PRET – CALITATE ATRACTIV.
Adresa: Bucuresti, Sector 4, Str. Sergent David Ilie, Nr.2 , 040807

SC M&BENY COMPANY SRL
Descriere: SITUL USI-BUNE.RO ESTE UN MAGAZIN VIRTUAL ROMANESC IN CARE SUNT PREZENTATE SI COMERCIALIZATE DIFERITE TIPURI DE USI PENTRU INTERIOR SAU EXTERIOR, DAR SI SCARI INTERIOARE.
Adresa: Sos. Colentina, Nr. 329, Bucuresti, SECTOR 2, 021192

SC CENTROCALORE SRL
Descriere: SUNTEM IMPORTATORI DE PANOURI SOLARE, SISTEME SOLARE, CENTRALE TERMICE PE LEMNE, CENTRALE TERMICE PE PELETI, POMPE DE CALDURA SI PANOURI FOTOVOLTAICE.
Adresa: Targu-Jiu

SC IMOBILIARE NAPO CASA SRL
Descriere: AGENTIA IMOBILIARA NAPOCASA IMOBILIARE CLUJ VINDE SI INCHIRIAZA SPATII COMERCIALE, APARTAMENTE, CASE SI TERENURI IN CLUJ.
Adresa: B-dul 21 Decembrie Nr 21 Ap 5

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA