Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Firme din Bucuresti - litera S

<< 1 2 3 4 >>

S.C Aerotravel S.R.L.
Descriere: AEROTRAVEL ROMANIA ESTE O AGENTIE DE TURISM TOUR OPERATOARE CARE LIVREAZA AGENTIILOR DE TURISM DIN ROMANIA O GAMA VIARTA DE PRODUSE: SULA SKIATHOS, MAREA IONICA (LEFKADA, PARGA SI SIVOTA) SI CROAZIERE, REZERVARI HOTELIERE, ACCES LA PLATFORMA B2B UNDE POT FI REZERVATE O GAMA LARGA DE PRODUSE (BILETE DE AVION, RENT A CAR, REZERVARI HOTELIERE IN TARA SI IN STRAINATATE.
Adresa: Strada Mantuleasa 31, Etaj 1, Sector 2

S.C Anasicornel S.R.L
Descriere: ANA SI CORNEL ESTE O COMPANIE ROMANEASCA CU ACTIVITATE IN DOMENIUL PRODUCTIEI, PREPARARII SI CONSERVARII CARNII SI A PREPARATELOR DIN CARNE, CU O ISTORIE DE PESTE 15 ANI IN DOMENIUL INDUSTRIEI ALIMENTARE SI CU O CAPACITATE DE PRODUCTIE DE 50 DE TONE DE MEZELURI PE ZI IN ANUL 2010. BRANDUL “DE LA ANA SI CORNEL – MEZELURI DE FAMILIE” POATE FI GASIT INTR-O RETEA DE PESTE 100 DE MAGAZINE PROPRII SI LA CEI PESTE 5000 DE CLIENTI DE DISTRIBUTIE DIN MUNTENIA, DOBROGEA, MOLDOVA, OLTENIA SI BANAT.
Adresa: Str. Bariera Amaru, Nr. 1, Mizil, Prahova

S.C Infinity Service System S.R.L
Descriere: INFINITY SERVICE SYSTEM COMERCIALIZEAZA O GAMA LARGA DE DISPLAY, TASTATURI, BOTTOM CASE, PLACA DE BAZA, INCARCATOARE, BATERII DE LA CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DIN DOMENIU, CONSTRUITE DIN MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE INTOCMAI DUPA SPECIFICATIILE PRODUCATORULUI. LIVREAREA ULTRA RAPIDA A PRODUSELOR SI SERIOZITATEA NOASTRA CREDEM CA SUNT UNELE DIN PUNCTELE NOASTRE FORTE.
Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), Nr. 128, Bl. B4A, Sc. A, Parter, Ap. 2, Interfon 2C, Sector 3, Bucuresti

S.C. Audit EAM SRL
Descriere: FIRMA AUDIT EAM ESTE SPECIALIZATA îN SERVICII DE AUDIT, SITUATII FINANCIARE, STATUTAR, INTERN, FINANCIAR, FISCAL SI FONDURI EUROPENE-STRUCTURALE], CONTABILITATE FINANCIARA, CONSULTANTA CONTABILA SI FISCALA, PRECUM SI ANALIZA FINANCIARA. DETALII SI CONTACT PE HTTP://AUDITEAM.RO
Adresa: Str.1 Dec. 1918, Nr.29

S.C. Agan Trust S.R.L.
Descriere: DACA AVETI PROBLEME CU ROZATOARELE, CU INSECTELE, SAU CU ANIMALELE AGRESIVE, NOI AVEM SOLUTIA. FARA PRODUSE CHIMICE, PASTILE SAU LICHIDE, FARA INLOCUIRE SAU INTRETINERE, SIGUR, INOFENSIV SI EFICIENT PENTRU FAMILIA TA. PRODUSELE NOSTRE POT FI UTILIZTE ACASA, LA BIROU, IN DEPOZITE, HOTELURI, RESTAURANTE, FABRICI, ETC. ACCESATI SITE-UL WWW.ANTISOARECI.RO , AVEM O GAMA LARGA DE APARATE PENTRU A VA PROTEJA IMPOTRIVA LOR.
Adresa: Str. Soseaua Virtutii Nr. 1


S.C. Auto Gedal Impex S.R.L.
Descriere: MAGAZINUL ONLINE DESTINAT ACCESORIILOR SI PIESE DIVERSE PENTRU REMORCI LISTEAZA O GAMA COMPLETA DE ARTICOLE PENTRU FOARTE MULTE TIPURI DE AUTOVEHICULE, ASTFEL CA, FIE CA SE INTAMPLA SA CONDUCI UN MERCEDES, UN AUDI ORI DACIA SAU RENAULT, CAND VEI VREA SA TRACTEZI O REMORCA SAU O RULOTA, SIGUR ITI VA FI UTIL SA STII UNDE GASESTI CARLIGE DE REMORCARE POTRIVITE PENTRU FIECARE MODEL DE MASINA IN PARTE.
Adresa: Craiova, Judetul Dolj, Str. Magnolia Nr. 14

S.C. BUG BUSTER RO S.R.L.
Descriere: STIMATI CLIENTI, S.C. BUG BUSTER RO S.R.L., ESTE O SOCIETATEA PRESTATOARE DE SERVICII DE DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, DERATIZARE, AVAND AVIZUL DIRECTIEI SANITAR VETERINARE, DIRECTIEI DE SANATATE PUBLICA, PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI, INSPECTORATULUI GENERAL DE POLITIE SI ESTE O FIRMA CERTIFICATA A STANDARDELOR ISO 9001 SI ISO 14001.
Adresa: STR. LIMANULUI NR 3 G SECTOR 1, BUCURESTI

S.C. COMBRIDGE S.R.L
Descriere: SERVERE VIRTUALE, SERVERE DEDICATE îN DATAPLEX, UNUL DIN CENTRELE DE DATE AL GRUPULUI DEUTSCHE TELEKOM
Adresa: Http://www.virtualoso.ro

S.C. CONTACT TELECOM S.R.L
Descriere: CONTACT TELECOM OFERA CLIENTILOR SAI, MULTIPLE SOLUTII INTEGRATE PRECUM: TELEFONIE, PRIN APELURI AUDIO-VIDEO NATIONALE SI INTERNATIONALE, SOLUTII FAX SAU INTERNET, INTEGRAREA AFACERILOR, HOSTING, SOLUTII PENTRU TRANSMITEREA DATELOR SI SECURITATEA INFORMATIILOR, MESSENGER, NUMERE VIRTUALE (DID-DIRECT INWARD DIALING) FOLOSITE SI CA NUMERE DE ACCES GLOBAL, DIN PESTE 75 DE TARI, APLICABILITATEA INOVATIILOR DESFASURANDU-SE INTR-O GAMA MULT MAI LARGA. ULTIMA ORA !
Adresa: Str. Emil Racovita, Nr.25, Sector 4, 041753, Bucuresti, Romania

S.C. DANOM SMART GAMES SRL
Descriere: MAGAZINUL ONLINE WWW.DANOM.RO VINE IN INTAMPINAREA CLIENTILOR CU O GAMA LARGA DE PRODUSE PENTRU DEZVOLTAREA DEZVOLTAREA COPIILOR SI ANUME: JOCURI EDUCATIVE, DE COMUNICARE, COGNITIVE, DE INVATARE EFICIENTA, DE INVATARE RAPIDA, DE LOGICA SI DEZVOLTARE VERBALA.
Adresa: Str. Florilor Nr. 6, Sat Baia, Com. Baia, 827005, Jud. Tulcea


S.C. DISCOVER& SHARE S.R.L.
Descriere: IUBIM ROMâNIA, CUNOAșTEM POTENțIALUL SãU șI DORIM Sã OFERIM șANSA DE A DESCOPERI CULTURA NOASTRã, PEISAJELE, TRADIțIILE ROMâNEșTI șI NU NUMAI. PENTRU PRIETENII ROMâNI, LA CERERE, OFERIM PACHETE TURISTICE PENTRU ORICE COLț AL LUMII.
Adresa: Brasov

S.C. FIRST RECYCLER S.R.L.
Descriere: FIRST RECYCLER, DESFASOARA ACTIVITATI COMPLEXE IN DOMENIUL COLECTARII, RECICLARII SAU NEUTRALIZARII DESEURILOR SI OFERA URMATOARELE SERVICII: - COLECTARE DESEURI NEPERICULOASE SI PERICULOASE - MANAGEMENTUL DESEURILOR - ASISTENTA LA GESTIUNEA DESEURILOR - SERVICII ASISTENTA JURIDICA PE LEGISLATIA DE MEDIU - INCHIRIERE UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU COLECTAREA DESEURILOR TIPURI DE DESEURI COLECTATE : HARTIE SI CARTON, TEXTILE, D.E.E.E.-URI, METALE FEROASE SI NEFEROASE, CAUCIUC, MASE PLASTICE, ACUMU
Adresa: Craiova, Str. Calea Bucuresti, Bl.21D, Ap.16

S.C. GIVIS TRUCKS SRL
Descriere: INCHIRIEM MINIINCARCATOARE BOBCAT,CU DESERVENT PE PERIOADE LUNGI.SI EXECUTAM ORICE ACTIVITATE CU BOBCATUL.
Adresa: Bucuresti Sect. 2 Sinzieni 21 .

S.C. Kineto Cabinet S.R.L.
Descriere: KINETO CABINET OFERA DE PESTE 9 ANI, INTR-O LOCATIE ULTRACENTRALA IN ZONA DOROBANTI A BUCURESTIULUI, SERVICII DE RECUPERARE MEDICALA (KINETOTERAPIE), FIZIOTERAPIE SI MASAJ TERAPEUTIC LA CELE MAI INALTE STANDARDE, KINETOTERAPEUTII AVAND O VASTA EXPERIENTA, TRATAND DE LA NOU-NASCUTI (INCEPAND DIN A 10 ZI DE VIATA, CARORA NE ADRESAM IN MOD SPECCIAL) SI PANA LA ADULTII DE ORICE VARSTA.
Adresa: Bucuresti, Str. Belgrad, Nr. 12, Corp B, Sector 1

S.C. Liga Software S.R.L.
Descriere: SUNTEM O AGENTIE DE WEB DESIGN CARE OFERA SERVICII COMPLETE DE WEB DESIGN, CREARE SITE DE PREZENTARE, DESIGN LOGO SAU IDENTITATE FIRMA PENTRU A PREZENTA CLIENTILOR DUMNEVOASTRA O IMAGINE CLARA A CEEA CE LE PUTETI OFERI.
Adresa: Strada Fabricii Nr. 47, Sector 6, Bucuresti ROMANIA

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA