Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Dispozitive Electronice De Thomas Floyd Editura Teora

31 rezultate
<< 1 2 3 >>

EDITURA ALCOR EDIMPEX
Descriere: EDITEAZA CARTI TRADUSE IN LIMBA ROMANA
Adresa: Ion Mihalache nr. 45, Bucuresti

EDITURA ACADEMIEI
Descriere: EDITARE, TIPARIRE CARTI
Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 13, Bucuresti

NEPTUN TRADING
Descriere: IMPORTATORI SI DISTRIBUITORI PRODUSE ELECTROCASNICE SI ELECTRONICE
Adresa: Str. Bobalna nr. 57-63, Campina, Prahova

SC METALLOTECHNICA PB PLUS SRL
Descriere: COMPANIA S-A INFIINTAT IN IUNIE 2008 SI ESTE SPECIALIZATA IN FABRICAREA, IMPORTUL SI COMERTUL CU DISPOZITIVE DE MAXIMA SECURITATE DIN DOMENIILE: ANTI-FURT SI ANTI-INCENDIU. EXECUTAM USI SECURIZATE PENTRU BANCI, CUTII DE VALORI, SEIFURI DE DATE , SEIFURI PENTRU ARME, SEIFURI REZISTENTE LA FOC PENTRU DEPOZITAREA DOCUMENTELOR CU VALOARE, SEIFURI CU CIFRU ROTATIV,PENTRU BIROU SI CASA SAU CU CIFRU ELECTRONIC ,DE PERETE, INCORPORATE IN BIROU, ETC.
Adresa: FAINARI NR 7 SECT 2 BUCURESTI

SUPER ELECTRONIC 2000
Descriere: COMERT- COMPONENTE ELECTRONICE, TELECOMENZI
Adresa: Str. Maica Domnului nr. 58, sector 2, Bucuresti


ELECTIMEX B&B
Descriere: ECHIPAMENTE INDUSTRIALE - ELECTRICE SI ELECTRONICE
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 10-12, et. 6, sector 2, Bucuresti

TOP INVEST COM
Descriere: IMPORTATOR TERMOSTATE ELECTRONICE, INSTALATII GAZE
Adresa: Str. Garoafei, Bl. 4, Sc. B, Ap. 12, Bistrita, Bistrita - Nasaud

OMEGA ROMTRADE 94
Descriere: MAGAZIN VIRTUAL PRODUSE DE FERONERIE. ACCESORII FERONERIE, ACCESORII PENTRU PORTI, AUTOMATIZARI PORTI, ALARME PENTRU CASA, AMORTIZOARE, BARE ANTIPANICA, BALAMALE, BROASTE, CILINDRI, CHEI BRUTE, DISPOZITIVE DEBLOCARI, ELECTROMAGNETICE, FOARFECE, HOLTZSURUBURI, INTERFOANE SI VIDEOINTERFOANE, LACATE, MANERE, SILDURI SI ROZETE, MECANISME DE RIDICAT, PLASE TANTARI, SANITARE, SEIFURI, SISTEME DE EVACUARE FUM, SISTEME HOTELIERE, USI, YALE
Adresa: Str. Vulcan Judetu Nr. 39, Bl. B1B, Sc. 1, Parter, Sector 3, Bucuresti

SC D-MAIL DIRECT
Descriere: DMAIL.RO-MAGAZIN ONLINE CU PRODUSE UTILE SI ORIGINALE PENTRU CASA, GRADINA, BUCATARIE, SANATATE, VACANTE SI TIMP LIBER, FITNESS SI FRUMUSETE, ELECTRICE SI ELECTRONICE, PRODUSE PENTRU INGRIJIREA ANIMALELOR, ANTI-INSECTE, ANTI-ROZATOARE.
Adresa: Bd. Natiunile Unite, Nr.4, Bl.106, Parter, Sector 5

EDITURA AXY
Descriere: MAGAZIN ONLINE DE CARTI.VENIM IN INTAMPINAREA DORINTELOR SI NEVOILOR CITITORILOR, OFERINDU-LE CARTI CARE I-AU IMPRESIONAT IN TRECUT DAR SI O MULTIME DE TITLURI NOI.
Adresa: VALEA LUNGA NR7


SC SMART ID DYNAMICS SA
Descriere: IDMAG OFERA SPRE COMERCIALIZARE CITITOARE CODURI DE BARE, TERMINALE MOBILE, TABLETE INDUSTRIALE, INFRASTRUCTURA WIRELESS, IMPRIMANTE, RIBOANE, ETICHETE, ECHIPAMENTE POS, CARDURI, CANTARE ELECTRONICE, APLICATII SOFTWARE, SERVICII MOBILITATE, RFID, ACCESORII SI ECHIPAMENTE SECOND HAND.
Adresa: Str.Smaranda Braescu, Nr.20C, Et.2

SC LEGAL TRANS EUROPE SRL
Descriere: BIROUL NOSTRU VA PUNE LA DISPOZITIE URMATOARELE SERVICII: -TRADUCERI SIMPLE/AUTORIZATE/LEGALIZATE; - CONSULTANTA GRATUITA IN EVALUAREA DOCUMENTELOR CARE NECESITA TRADUCERE; -ELABORAREA TRADUCERII IN FORMATUL DORIT; -APOSTILARI; -SUPRALEGALIZARI; -EXECUTAREA LUCRARILOR SOLICITATE IN REGIM NORMAL SAU URGENTA. PUTETI BENEFICIA DE SERVICIILE NOASTRE IN ORICE COLT AL LUMII V-ATI AFLA, PRIN INTERMEDIUL POSTEI ELECTRONICE, POSTEI RAPIDE. MOTTO-UL NOSTRU ESTE: CALITATE LA PRETURI AVANTAJOASE!
Adresa: Bucuresti, Str. Visarion Nr. 1

ELECTRIC GENERAL
Descriere: SOCIETATEA NOASTRA VA OFERA ECHIPAMENTE ELECTRICE AUTORIZATE, DE CALITATE, PRECUM SI SERVICII SAU SOLUTII ELECTRICE COMPLETE. ECHIPAMENTE ELECTRICE L.E.A. J.T. SI MT, GENERATOARE , TRANSFORMATOARE DE PUTERE ,CORPURI DE ILUMINAT, SEPARATOARE STEPNO 24KV, POSTURI DE TRANSFORMARE, CABLURI ELECTRICE, IZOLATORI,CONTOARE ELECTRONICE,BLOCURII MASURA SI PROTECTIE,CUTII DE DISTRIBUTIE 0,4KV,FIRIDE PALIER,MOTOCOMPRESOARE., MINIEXCAVATOARE .OBIECTIVUL NOSTRU ESTE SIGURANTASI CALITATEA. CONSTRUIM IMPREUNA!
Adresa: CALARASI STR PLEVNA NR 261

GALES ELECTRONIC SERVICE
Descriere: GALES ELECTRONIC SERVICE OFERA SERVICII DE INSTALARE, MENTENANTA, IGIENIZARE, INSPECTII TEHNICE PERIODICE, REPARATII, DEMONTARI SI MUTARI APARATE DE AER CONDITIONAT IN CRAIOVA, OLT, DOLJ, MEHEDINTI SI GORJ. OFERIM SERVICE ELECTRONICE CRAIOVA PROFESIONIST PENTRU ORICE MODEL DE APARAT DE AER CONDITIONAT, INDIFERENT DE MARCA SAU PROVENIENTA, LA PRETURI COMPETITIVE. PENTRU DETALII DESPRE SERVICIILE NOASTRE SI INFORMATII LEGATE DE CONTACT, ACCESATI WWW.GALES.RO.
Adresa: Str. Milcov Rovine, Bl. A18, Sc. 1, Et. 4, Ap. 20

INDAUTOMAS SRL
Descriere: INDAUTOMAS SRL ESTE SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRAL ROMANESC, INFIINTATA IN ANUL 2006 AVAND CA DOMENIU DE ACTIVITATE PROIECTARE, MONTAJ SI SERVICE SISTEME ELECTRONICE DE CANTARIRE, AUTOMATIZARI SI OPTIMIZARI DE PROCES IN DOMENIUL CANTARIRILOR INDUSTRIALE. DESI IN ROMANIA ESTE INCA O PIATA IN CARE PRIMEAZA PRETUL, CALITATEA SUPERIOARA A PRODUSELOR SI ONORAREA LA CEL MAI INALT NIVEL A OBLIGATIILOR ASUMATE FATA DE CLIENTII NOSTRI NE-AU CONDUS LA CONSOLIDAREA POZITIEI NOASTRE PE PIATA.
Adresa: Strada Muresana Nr.7, Bl.51A, Sc.1,Et.2, Ap.9, Sector 3, Cod: 031842

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA